Nem nyerte el a Disney tetszését a Rogue One: A Star Wars Story

A Disney vezetősége már látott egy változatot a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spinoffból, de nincsenek jó véleménnyel róla.

A Disney vezetősége már látott egy változatot a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spinoffból, de nincsenek jó véleménnyel róla.

A Page Six nevezetű oldal most azt állítja, hogy egy meg nem nevezett forrás beszámolt nekik arról, hogy a Disney vezetősége megnézte a Rogue One első változatát, s nem tetszett nekik. A jelek szerint több jelentet is újra kell forgatni. A filmben elvileg feltűnik majd Darth Vader is, s talán pont ez lehetett a kiváltó oka annak, hogy a vezetőség nem tetszését fejezte ki. Hangsúlyozzuk, hogy ezek pletykák csak, nem hivatalos információk.

A július nem a pihenésről fog szólni a stáb életében, ugyanis a főnökség parancsba adta, hogy az előírt jeleneteket újra kell forgatniuk. A forrás szerint a Disneynek nem a színészekkel, hanem a rendezővel van baja. Arra számítani lehetett, hogy J.J. Abrams Az ébredő Erő c. műve olyan magasra tette a mércét, hogy kevés rendező fogja tudja ezt elérni. Most Gareth Edwardsnak fel kell venni a versenyt, mert a film így picit csúszásban van, a júliusi filmezés miatt plusz 4 hetet hozzá kell adni.

A film premierje már itt van, december 16-án érkezik a mozikba a film.

Total
0
Shares
Previous Article

A tervezettnél előbb kerül bemutatásra a The Predator

Next Article

Horror rajnongóknak egy újabb csemege, hamarosan jön a Satanic film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!