x
Filmek

Aggodalomra nincs ok, csak finomítanak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmen

Múltkor már írtunk arról, hogy a hírek szerint a Disney nem elégedett a Rogue One: A Star Wars Storyval, s több jelenetet is újra kell venni. De akkor senki sem

Aggodalomra nincs ok, csak finomítanak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmen
  • Publishedjúnius 2, 2016

Múltkor már írtunk arról, hogy a hírek szerint a Disney nem elégedett a Rogue One: A Star Wars Storyval, s több jelenetet is újra kell venni. De akkor senki sem volt hajlandó elárulni, hogy miért van.

A legutóbbi cikkünk még csak találgatás volt, hogy mi állhat az ügy hátterében, miért kell a stábnak júliusban visszatérni, s felvenni ezt-azt a filmhez. A források szerint a Disney próbavetítéseket tartott, s a látottakkal nem voltak elégedettek, vagy inkább a nézők reakcióival. A szemtanúk szerint nem lett elég laza a film, s ez nem tetszik a stúdiónak. Ha meg sem próbálják, akkor biztos, hogy soha nem tudjuk meg, milyen irányt vett volna fel ez az új elgondolás. Jól is elsülhetett volna, de erre már nem lesz alkalmunk!

A The Hollywood Reporter szerint nem vészes a dolog, csupán szeretnének egy jobb filmet kihozni az első antológia részből. A film jelen formában nem felel meg a Star Wars irányelveknek. A vágásokkal, és a jelenetek komorságával van a gond. Inkább hasonlít a film egy háborús filmhez, mintsem egy SW franchisenak. A film éppen az Egy új remény előtt fejeződik be, és a jelek szerint ezt nem tudták összhangba hozni. Nagyon elkülönülnek a világ, holott a két film minden porcikájának pontosan passzolnia kéne egymáshoz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.