The Falcon and the Winter Soldier

Nem akármelyik karakter szereplőválogatásán volt Wyatt Russell Az első bosszúállók forgatása előtt

Tíz évvel korábban már meghallgatták egy szerepre, de akkor elutasították.

A pénteken bemutatott A Sólyom és a Tél Katonája második epizódjában a Marvel leleplezte, hogy Steve Rogers után ki lesz az új Amerika Kapitány. Ahogy arra a forgatási fotók már utaltak, U.S. Agent, azaz John Walker tölti majd be egy időre ezt a szerepet, miután az amerikai kormány nem nézte jó szemmel, hogy Sam Wilsont választotta utódjának Rogers a Bosszúállók: Végjáték végén.

A Good Morning America című reggeli műsorban beszélgettek a sorozat sztárjával. Russell a műsorban megerősítette, hogy valójában már 2011-ben részt vett egy meghallgatáson. Akkor Amerika Kapitány szereplőválogatásán volt, amikor az Amerika kapitány: Az első bosszúállók forgatása előtt kiírt egy castingot a Marvel Studios. Őt is meghallgatták Steve Rogers szerepére, de végül Chris Evans kapta a szerepet.

Rengeteg színészt meghallgattak erre az ikonikus szerepre, mielőtt a sok jelentkező közül Evansre esett a stúdió választása. De milyen érdekes fordulatot vett a sors, hiszen 10 évvel a meghallgatása után ő is Amerika Kapitány lett, igaz nem Steve Rogers szerepében, hanem John Walkerként. És ahogy láttuk az utóbbi részben, nagyon jól bánik a pajzzsal. A karakter eredetét már bemutatták pénteken, és egy rövid időre Sam és Bucky oldalán is harcolt a Flag Smasherek ellen, de valami azt mondja, hogy a sorozat hátralévő részében egy sötétebb oldalát is megismerhetjük ennek az új szereplőnek.

A 6 részből álló Disney+ sorozat jövő hét pénteken folytatódik majd a streamingszolgáltatón.

The Falcon and the Winter Soldier
Total
29
Shares
Previous Article
Pókember

A Spider-Man: No Way Home portékája is Andrew Garfield visszatérésére utalt

Next Article
The Suicide Squad

James Gunn vallott, hogy miért egy nagy fehér cápára hasonlít King Shark a The Suicide Squad-filmben

Related Posts