The Falcon and the Winter Soldier

A Sólyom és a Tél Katonája bemutatta az új Amerika Kapitány eredetét

Itt az új Amerika Kapitány, aki nem Steve Rogers.

A Bosszúállók: Végjáték óta várjuk, hogy ki lesz az új Amerika Kapitány. Bár voltak árulkodó jelek, hogy kik jöhetnek számításba, azonban most A Sólyom és a Tél Katonája második részéből végre kiderült, hogy ki veszi át Steve Rogers szerepét a Marvel Moziverzumban. A látszat néha csal, hiszen nem Rogers barátja, Sam Wilson, hanem Wyatt Russell karaktere tölti be ezt a szerepet.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A forgatási képek és hivatalos promóciók óta ott lebegett a kérdés: Sam vagy U.S. Agent lesz majd az új Kapitány. A múlt hét pénteken bemutatott első epizód végén már tettek utalást erre a fontos kérdésre, most pedig a második rész rögtön azzal indult, hogy hosszasan bemutatták, ki is az a John Walker. A nagy ceremóniát Walker régi középiskolájában rendezik, és mielőtt interjút készítenének a sztárral, láthatjuk, hogy háromszor megkapta a Becsületérmet, valamint hogy a katona részt vett a terrorizmus elleni küzdelemben is.

De John Walker eredettörténetének legnagyobb meglepetése, hogy a karakternek nincsenek különleges képességei, nincs szuperereje, mint Rogersnek volt a szérumtól. Még arra kitér, hogy ő nem Tony Stark vagy Doctor Banner, mármint olyan értelemben, hogy nincsenek menő kütyüi, vagy extra ereje. Rámutatott arra, lehet ő az új hős, de valójában ő csak egy normál ember. Az epizód hátralévő részében pedig azt láthatjuk, hogy ő is besegít a Flag Smasherek elleni harcba Sam és Bucky oldalán, ahol többek között szemtanúi leszünk, milyen jól bánik a pajzzsal. Kijelenti továbbá, hogy nem akarja, hogy Sam és Bucky ellenségként tekintsen rá.

The Falcon and the Winter Soldier

Ennyi derült ki az új Amerika Kapitányról, de azért mi nagyon bízunk benne, hogy a folytatásban az ikonikus pajzs igazán megérdemlő személyhez vándorol majd, s ahogy Rogers rendelkezett a Végjáték végén, Sam Wilson fogja majd vezetni a Bosszúállókat a következő években.

Total
1
Shares
Previous Article
Transformers

A Kék Bogár című film rendezőjét köszönthetjük az új Transformers-film fedélzetén

Next Article
The Suicide Squad

James Gunn megerősítette a Suicide Squad képregény alkotójának vendégszerepét

Related Posts