Rey Star Wars

Nem a korábban rögzített felvételt használták újra Rey utolsó jelenetéhez a Skywalker korában

Még a rajongók szúrták ki a hasonlóságot Rey utolsó jelenete és egy a Skywalker korában látott másik jelenettel.

Még a rajongók szúrták ki a hasonlóságot Rey utolsó jelenete és egy a Skywalker korában látott másik jelenettel.

Mint minden hatalmas rajongói bázissal bíró franchise esetében lenni szokott, a Disney érában készült Star Wars-filmeket is sok kritika érte. Különösen igaz ez a Skywalker korára, amit sokan visszalépésként éltek meg Rian Johnson Az utolsó Jedik merész húzásai után, mert míg Johnson saját akarata után ment, miközben újat mutatott a történetben, addig J.J. Abrams inkább a rajongóknak készített filmet, hogy kielégítse a felpaprikázott rajongókat, akik válaszokat akartak.

Értelemszerűen a Skywalker kora utolsó jelenetét is darabokra szedték már a rajongók. Sasszemű rajongók szúrták ki, hogy Rey utolsó jelenetét a Tatuinon egy korábbi, a pasaanai sivatagban filmezett részből alakították át, mert Rey testtartása, a karjai is pontosan megegyeznek a korábbi jelenettel. Erre reagált most a film egyik társírója, aki megerősítette, hogy a jelenethez új felvételeket használtak.

https://twitter.com/ouchsolo/status/1211478752078647297

Maryann Brandon társvágó tiszta vizet öntött a pohárba a ComicBook oldalnak adott interjúban, hogy bármennyire is nagy hasonlóság vehető észre a két jelenet között, nem használták fel a már leforgatott jelenetet:

Azt a jelenetet a sivatagban forgatták, ahol a Pasaana felvételeket is forgatták, de ezt erre a jelenetre filmezték. Kiválasztottam Rey felvételeit, amit tudok, hogy ugyanabban a sivatagban forgattak. Ez még nem szerepelt a filmben, ezt csak arra készítették.

Reméljük, hogy Brandon szavai megnyugtatják azokat a rajongókat, akik összeesküvés-elméleteket gyártottak a film utolsó néhány percéről. A film utolsó jelenetén meglehetősen sokat vitáznak a rajongók, ami érthető, hiszen a legendás Skywalker sorozat befejezéséről van szó, de ahogy láttuk, a kiskaput nyitva hagyták az új Star Wars-trilógia főszereplői előtt. Sokan megkérdőjelezték azt is, hogy miért csak Leia és Luke jelent meg Erőszellem formájában (hol voltak a többiek, akik korábban Reyhez szóltak?), de ezt Chris Terrio azzal magyarázta, hogy sokkal hatásosabb volt a két jedivel.

Star Wars: Skywalker kora
Total
1
Shares
Previous Article

Az év első PS Plus válogatása igen változatosra sikeredett

Next Article

A Lannisterek páncélja eredetileg egészen másképpen nézett volna ki

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!