Főoldal Filmek Négy klasszikus harcos csatlakozott a Mortal Kombat 2. karaktereihez
Filmek

Négy klasszikus harcos csatlakozott a Mortal Kombat 2. karaktereihez

A Mortal Kombat 2. forgatása hivatalosan is kezdetét vette. Újabb karaktereket láthatunk benne.

530
Mortal Kombat

A New Line Cinema már bekapcsolta a kamerákat Ausztráliában, ahol jelenleg is forog a nagysikerű Mortal Kombat videójáték-adaptációnak a folytatása. Korábban már olvashattunk arról, hogy mely karaktereket láthatjuk a második részben, most viszont további négy klasszikus szereplővel bővült, akik a korai játékok néhány klasszikus karakterét alakítják.

A Warner Bros. és a New Line zöld utat engedett Simon McQuoid rendező előtt, így hivatalosan kezdetét vette a munka a távoli szigetországban. Egy új jelentésben olvasható, hogy a videójáték-adaptáció több fontos új szereplője is szerepet kap a második részben; Martyn Ford (Vörös Szonja) alakítja majd a gonosz Outworld császárt, Shao Kahnt; Desmond Chiam (Joy Ride) az édeni királyt, Jerrod szerepében lesz látható; Ana Thu Nguyen (Suka) Sindel királynő szerepét, Damon Herriman (Volt egyszer egy… Hollywood) pedig a Netherrealm démonát, Quan Chit fogja megformálni.

Ők négyen csatlakoztak az új harcostársakhoz, Karl Urbanhoz (The Boys), mint Johnny Cage, valamint a Sabrina hátborzongató kalandjai sztárjaihoz, Tati Gabrielle és Adeline Rudolph játssza Jade-t és Kitana-t.

A Deadline azt is megerősítette, hogy nagyjából az összes főszereplő – még azok is, akiket (látszólag) megöltek – visszatérnek az első filmből: Lewis Tan visszatér Cole Young, Jessica McNamee pedig Sonya Blade szerepében, Josh Lawson mint Kano, Tadanobu Asano mint Lord Raiden, Mehcad Brooks mint Jax, Ludi Lin mint Liu Kang, Chin Han mint Shang Tsung, Joe Taslim mint Bi-Han és Sub-Zero, Hiroyuki Sanada mint Hanzo Hasashi és Scorpion, valamint Max Huang mint Kung Lao.

A Mortal Kombat nem aratott nagy sikert a mozikasszáknál és a kritikusoknál, de ahhoz elég jól teljesített – különösen a pandémia utáni időszakban, amikor újranyitották a mozikat – hogy berendeljék a folytatást. A kritikákat gyűjtő Rotten Tomatoes rothadt jelzővel illette a filmet, a film mellett most is 54% olvasható. Bár a szakma a földbe tiporta a feldolgozást, a rajongók kitartottak mellette, és többnyire örömmel fogadták a filmet. Sőt, elemzők szerint az HBO Max egyik legnézettebb filmje volt a megjelenés idején, amit egyszerre mutattak be a mozikban és online.

Vajon ezúttal tényleg láthatjuk majd ezeket a harcosokat a címadó versenyen egymás ellen küzdeni? Reméljük, hogy igen! A Mortal Kombat második része még nem kapott megjelenési időpontot, de várhatóan valamikor 2024-ben fogják bemutatni kizárólag a mozikban.

Mortal Kombat
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Megerősítést kapott, hogy készül a Mortal Kombat folytatása

A pocsék kritikák ellenére bíznak a folytatásban, jön a Mortal Kombat következő...

Mortal Kombat
Filmek

Hivatalosan is zöld utat kapott a Mortal Kombat folytatása, a forgatókönyvön pedig a Moon Knight írója dolgozik

Ha kételkedtél a folytatásban az első rész után, most minden kétséget eloszlattak...