Főoldal Filmek Az eredeti rendező nélkül készül a Jégvarázs 3. része
Filmek

Az eredeti rendező nélkül készül a Jégvarázs 3. része

Hivatalosan készül a Jégvarázs 3. része, azonban az első két rész rendezője nélkül.

660
Jégvarázs 2.
Forrás: Disney

Régóta beszélnek már a harmadik részről, de csak idén jelentették be, hogy készül a Jégvarázs 3. része. Most a The Wrapnek adott interjújában Jennifer Lee – aki leginkább az első két Jégvarázs-film rendezőjeként vált ismertté – megerősítette, hogy nem tér vissza rendezőként, és még a történet kidolgozásában sem vesz részt.

“Nem tudom megmondani, hol tartunk [a Jégvarázs 3-mal.] Minden történetet a stúdióban dolgozó művészek irányítanak. Az, hogy merre tartunk a Jégvarázzsal, nem az én ötletem” – mondta Lee. “Egy hihetetlen ember fejéből pattant ki, ez egy új darab, még senkinek sem meséltem róla. Elképesztő volt, és nagyon jól érzem magam ezzel a csapattal.”

Lee jelenleg a Walt Disney Animation Studios kreatív vezetője. Mielőtt a 2013-as Jégvarázs című filmmel rendezőként bemutatkozott volna Lee, korábban ő írta a Rontó Ralph forgatókönyvét. Következő projektje a Disney hamarosan megjelenő animációs musicalje, a Kívánság, amelyet Allison Moore-ral közösen írt.

A Jégvarázs-sorozat középpontjában az Elsa és Anna nővérek közötti kötelék áll, Elsa pedig mindent megtesz, hogy uralja jeges erejét. A 2013-as film amellett, hogy elnyerte a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat, világszerte több mint 1,2 milliárd dolláros bevétellel kasszasiker is volt. Mindeközben a 2019-es folytatás is több mint 1 milliárd dolláros bevétellel zárt a mozikban.

Konkrét részleteket nem árultak el, hogy mikor érkezik a Jégvarázs 3.

Jégvarázs 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vaiana Moana
Filmek

Kiszemelték az élőszereplős Vaiana főszereplőjét

Az új változatban nem tér vissza Auli'i Cravahlo.

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?