x
Filmek

Megerősítést kapott, hogy készül a Mortal Kombat folytatása

A pocsék kritikák ellenére bíznak a folytatásban, jön a Mortal Kombat következő része.

Megerősítést kapott, hogy készül a Mortal Kombat folytatása
  • Publishedjúlius 22, 2022

Annak ellenére, hogy a világjárvány kellős közepén mutatták be, a Mortal Kombat felülmúlta a bevételi várakozásokat, 84 millió dollárral világszerte, csekély 55 millió dolláros költségvetés mellett. Nem meglepő, hogy már egy ideje pletykáltak a folytatásról, de ezt most a Deadline hivatalossá tette. Megerősítették, hogy a Mortal Kombat folytatása az eredeti rendező Simon McQuoid és a Disney+ készítésű Holdlovag vezető írója, Jeremy Slater vezetésével halad előre.

A szaklap szerint Simon McQuoid rendező veszi át a 2021-es kasszasiker folytatásának irányítását, de Greg Russo és Dave Callaham forgatókönyvírók nem térnek vissza. Helyette a Holdlovag vezető írója, Jeremy Slater kapta meg a forgatókönyv írását. További munkái közé tartozik a 2015-ös Fantasztikus Négyes és a Netflix gyártású The Umbrella Academy című film. A portál továbbá megjegyzi azt is, hogy “a vezetők gyorsan elkezdték a folytatás fejlesztését, és az egyik első dolguk az volt, hogy visszahozzák McQuoidot a rendezői székbe”.

A Mortal Kombat legújabb feldolgozása nem a legjobb kritikákat kapta a kritikusoktól, bár a Rotten Tomatoes-on elért 54%-os pontszámot 86%-os “közönségpontszámmal” ellensúlyozzák. A rajongók többet szeretnének, és mivel az első olyan film az HBO Max indulása óta, ami a legnépszerűbb címek közé tartozik, a Warner Bros. bízik a folytatás sikerében.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a fejlesztési fázisban hol tart a projekt, arról pedig végképp nem esett szó, mikor mutathatják be a második részt.

Mortal Kombat
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.