Főoldal Filmek Hivatalosan is zöld utat kapott a Mortal Kombat folytatása, a forgatókönyvön pedig a Moon Knight írója dolgozik
Filmek

Hivatalosan is zöld utat kapott a Mortal Kombat folytatása, a forgatókönyvön pedig a Moon Knight írója dolgozik

Ha kételkedtél a folytatásban az első rész után, most minden kétséget eloszlattak felőle.

548
Mortal Kombat

Ide vele! A legfrissebb értesülések szerint mozgolódás figyelhető meg a tavaly bemutatott új Mortal Kombat filmes adaptáció folytatása körül. A legfrissebb hírek szerint a New Line hivatalosan is megadta az engedélyt a Mortal Kombat folytatása előtt, és már az író is megvan. A Moon Knight és a The Umbrella Academy íróját, Jeremy Slater-t kérték fel a forgatókönyv megírására.

A Deadline adta hírül elsőként, hogy a New Line stúdió hivatalosan is zöld utat adott a Mortal Kombat folytatásának, és a rendkívül tehetséges Jeremy Slater (Moon Knight; The Umbrella Academy) írót szerződtették le a forgatókönyv megírására. Ez mindenképpen jó hír lehet a tavalyi film után, ami kapott hideget-meleget a kritikusoktól és a rajongóktól egyaránt.

A Business Insider szerint a Warner Bros. és az HBO Max streamingszolgáltató legnépszerűbb premierfilmje a Mortal Kombat volt, több mint 3,8 millió háztartásban kapcsoltak a filmre a nyitóhétvégén. Emellett világszerte több mint 83,6 millió dollárt keresett a jegypénztáraknál. A Godzilla Kong ellen és a The Suicide squad – Az Öngyilkos osztag 3,6 millió, illetve 2,8 millió nézőszámmal büszkélkedhet az első hétvége nézettségi adatai alapján.

A cselekmény részleteit érthető okokból a lehető legnagyobb titokban tartják, de várhatóan az eredeti szereplőgárda nagy része visszatér, ha nem is az összes, de feltehetően számos új karaktert is bemutatnak majd az egyik legrégebbre visszanyúló videojáték-sorozatból, köztük a rajongók nagy kedvence, Johnny Cage, akit az első film stáblista utáni jelenetében már felvettek nekünk.

A 2021-es film főszereplői Lewis Tan mint Cole Young, Jessica McNamee mint Sonya Blade, Josh Lawson mint Kano, Tadanobu Asano mint Raiden, Mehcad Brooks mint Jackson “Jax” Briggs, Ludi Lin mint Liu Kang, Chin Han mint Shang Tsung, Joe Taslim mint Bi-Han/Sub-Zero, Hiroyuki Sanada mint Hanzo Hasashi/Skorpió, Max Huang mint Kung Lao, Sisi Stringer mint Mileena, Matilda Kimber mint Emily Young, Laura Brent mint Alison Young, Elissa Cadwell mint Nitara és Daniel Nelson Kabal szerepében volt látható tavaly májusban.

Mortal Kombat
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Négy klasszikus harcos csatlakozott a Mortal Kombat 2. karaktereihez

A Mortal Kombat 2. forgatása hivatalosan is kezdetét vette. Újabb karaktereket láthatunk...

Mortal Kombat
Filmek

Megerősítést kapott, hogy készül a Mortal Kombat folytatása

A pocsék kritikák ellenére bíznak a folytatásban, jön a Mortal Kombat következő...

Moon Knight
Sorozatok

A Marvel nem Batman mására csinál hőst Holdlovagból a Marvel Moziverzumban

Akik ettől tartottak, most fellélegezhetnek. A Holdlovagból nem lesz Batman.