Mortal Kombat

Hivatalosan is zöld utat kapott a Mortal Kombat folytatása, a forgatókönyvön pedig a Moon Knight írója dolgozik

Ha kételkedtél a folytatásban az első rész után, most minden kétséget eloszlattak felőle.

Ide vele! A legfrissebb értesülések szerint mozgolódás figyelhető meg a tavaly bemutatott új Mortal Kombat filmes adaptáció folytatása körül. A legfrissebb hírek szerint a New Line hivatalosan is megadta az engedélyt a Mortal Kombat folytatása előtt, és már az író is megvan. A Moon Knight és a The Umbrella Academy íróját, Jeremy Slater-t kérték fel a forgatókönyv megírására.

A Deadline adta hírül elsőként, hogy a New Line stúdió hivatalosan is zöld utat adott a Mortal Kombat folytatásának, és a rendkívül tehetséges Jeremy Slater (Moon Knight; The Umbrella Academy) írót szerződtették le a forgatókönyv megírására. Ez mindenképpen jó hír lehet a tavalyi film után, ami kapott hideget-meleget a kritikusoktól és a rajongóktól egyaránt.

A Business Insider szerint a Warner Bros. és az HBO Max streamingszolgáltató legnépszerűbb premierfilmje a Mortal Kombat volt, több mint 3,8 millió háztartásban kapcsoltak a filmre a nyitóhétvégén. Emellett világszerte több mint 83,6 millió dollárt keresett a jegypénztáraknál. A Godzilla Kong ellen és a The Suicide squad – Az Öngyilkos osztag 3,6 millió, illetve 2,8 millió nézőszámmal büszkélkedhet az első hétvége nézettségi adatai alapján.

A cselekmény részleteit érthető okokból a lehető legnagyobb titokban tartják, de várhatóan az eredeti szereplőgárda nagy része visszatér, ha nem is az összes, de feltehetően számos új karaktert is bemutatnak majd az egyik legrégebbre visszanyúló videojáték-sorozatból, köztük a rajongók nagy kedvence, Johnny Cage, akit az első film stáblista utáni jelenetében már felvettek nekünk.

A 2021-es film főszereplői Lewis Tan mint Cole Young, Jessica McNamee mint Sonya Blade, Josh Lawson mint Kano, Tadanobu Asano mint Raiden, Mehcad Brooks mint Jackson “Jax” Briggs, Ludi Lin mint Liu Kang, Chin Han mint Shang Tsung, Joe Taslim mint Bi-Han/Sub-Zero, Hiroyuki Sanada mint Hanzo Hasashi/Skorpió, Max Huang mint Kung Lao, Sisi Stringer mint Mileena, Matilda Kimber mint Emily Young, Laura Brent mint Alison Young, Elissa Cadwell mint Nitara és Daniel Nelson Kabal szerepében volt látható tavaly májusban.

Mortal Kombat
Total
31
Shares
Previous Article
The Batman

A The Batman kihagyja majd Bruce Wayne eredettörténetét

Next Article
Sikoly

Folytatást kap a Sikoly? A Radio Silence mérlegeli a helyzetet

Related Posts