Főoldal Filmek Natalie Portman is a reagált Martin Scorsese Marvelt kritizáló megjegyzéseire.
Filmek

Natalie Portman is a reagált Martin Scorsese Marvelt kritizáló megjegyzéseire.

Miután Martin Scorsese kifejezte a véleményét a szuperhős filmekről , Natalie Portman védelmére kelt a marvel Stúdió filmjeinek.

341

Miután Martin Scorsese kifejezte a véleményét a szuperhősfilmekről, Natalie Portman is a Marvel-filmek védelmére kel.

Arajongók felháborodtak Martin Scorsese Marvel-filmeket ért kritikája miatt. A rendező kifejezte, hogy neki ezek a filmek nem többek egy vidámparki szórakoztatásnál, nem tartja mozifilmeknek ezeket az alkotásokat. Ezek után sokan a Marvel Moziverzum védelmére keltek, köztük a Jane Fostert is alakító Oscar-díjas Natalie Portman, aki egy The Hollywood Reporternek adott interjúban a stúdió iránti támogatását fejezte ki.

Mivel a színésznő szerepelni fog a következő Taika Waititi által rendezett Thor: Szerelem és mennydörgésben, így érthető, hogy megkívánja védeni a stúdiót a rendezőóriás kritikáitól. Bár nem említette meg, hogy hol nem ért egyet Martin Scorsese kritikájával, egy megoldást azért ajánlott, hogy miért ilyen népszerű ez a fajta kikapcsolódás világszerte.

Szerintem mindenféle mozis alkotásnak van hely. Nincs egyfajta módja annak, hogy alkossunk. Szerintem a Marvel-filmek azért népszerűek, mert tényleg szórakoztatóak, és az emberek vágynak a szórakozásra különösen akkor, miután végeznek a munkájukkal, amikor félreteszik a való világ nehézségeit.

A színésznő visszatérése a Thor franchiseba meglepő, mivel a Thor: Sötét világ után Portman azzal az indokkal szakított a stúdióval, hogy az eredeti Patty Jenkins rendezőt leváltották Alan Taylorra. Natalie Portmant legutóbb tavasszal láttuk Jane Foster szerepében, amikor a második Thor-filmből felhasznált archív felvételeknek köszönhetően rövid időre, de visszatért a Bosszúállók: Végjátékban.

A Thor: Szerelem és mennydörgés története Jason Aaron Mighty Thor könyvei alapján készül, amiben Natalie Portman karaktere, Jane Foster lesz az új Thor. A rendezői teendőket ismét Taika Waititire bízzák, míg főszerepekben Chris Hemsworth, Tessa Thompson és Natalie Portman lesz látható, de ahogy a napokban megtudtuk, hogy Korg is visszatér a Thor: Ragnarökből.

A film 2021. november 5 én kerül mozikba a tengerentúlon.

Thor

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A győztes gól
Filmkritikák

A győztes gól kritika

Taika Waititi ezúttal egy hányattatott sorsú fociválogatott történetét mesélte el A győztes...

Star Wars: A Sith-ek bosszúja
Filmek

Padmé tényleg megpróbálta megölni Anakin Skywalkert A Sith-ek bosszújában?

A Sith-ek bosszúja alternatív befejezésében tényleg megpróbálta megölni Anakin Skywalkert Padmé?