Natalie Portman is a reagált Martin Scorsese Marvelt kritizáló megjegyzéseire.

Miután Martin Scorsese kifejezte a véleményét a szuperhős filmekről , Natalie Portman védelmére kelt a marvel Stúdió filmjeinek.

Miután Martin Scorsese kifejezte a véleményét a szuperhősfilmekről, Natalie Portman is a Marvel-filmek védelmére kel.

Arajongók felháborodtak Martin Scorsese Marvel-filmeket ért kritikája miatt. A rendező kifejezte, hogy neki ezek a filmek nem többek egy vidámparki szórakoztatásnál, nem tartja mozifilmeknek ezeket az alkotásokat. Ezek után sokan a Marvel Moziverzum védelmére keltek, köztük a Jane Fostert is alakító Oscar-díjas Natalie Portman, aki egy The Hollywood Reporternek adott interjúban a stúdió iránti támogatását fejezte ki.

Mivel a színésznő szerepelni fog a következő Taika Waititi által rendezett Thor: Szerelem és mennydörgésben, így érthető, hogy megkívánja védeni a stúdiót a rendezőóriás kritikáitól. Bár nem említette meg, hogy hol nem ért egyet Martin Scorsese kritikájával, egy megoldást azért ajánlott, hogy miért ilyen népszerű ez a fajta kikapcsolódás világszerte.

Szerintem mindenféle mozis alkotásnak van hely. Nincs egyfajta módja annak, hogy alkossunk. Szerintem a Marvel-filmek azért népszerűek, mert tényleg szórakoztatóak, és az emberek vágynak a szórakozásra különösen akkor, miután végeznek a munkájukkal, amikor félreteszik a való világ nehézségeit.

A színésznő visszatérése a Thor franchiseba meglepő, mivel a Thor: Sötét világ után Portman azzal az indokkal szakított a stúdióval, hogy az eredeti Patty Jenkins rendezőt leváltották Alan Taylorra. Natalie Portmant legutóbb tavasszal láttuk Jane Foster szerepében, amikor a második Thor-filmből felhasznált archív felvételeknek köszönhetően rövid időre, de visszatért a Bosszúállók: Végjátékban.

A Thor: Szerelem és mennydörgés története Jason Aaron Mighty Thor könyvei alapján készül, amiben Natalie Portman karaktere, Jane Foster lesz az új Thor. A rendezői teendőket ismét Taika Waititire bízzák, míg főszerepekben Chris Hemsworth, Tessa Thompson és Natalie Portman lesz látható, de ahogy a napokban megtudtuk, hogy Korg is visszatér a Thor: Ragnarökből.

A film 2021. november 5 én kerül mozikba a tengerentúlon.

Thor

Total
3
Shares
Previous Article

Így néz ki a Red Dead Redemption 2 PC-s változata

Next Article

Ez lehet a címe a következő Batman játéknak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!