Wide Screen
Image default
Sorozatok

Natalia Dyer szerint a leállásból még profitálhat is a Stranger Things

A sorozatban Nancy Wheelert játszó színésznő a leállás esetleges hatásairól beszélt.

A Stranger Things még 2016 nyarán vette kezdetét, és rögtön a Netflix egyik legnépszerűbb produkciójává vált, noha, mint az korábban kiderült, a készítők gyakorlatilag biztosak voltak a bukásban. A közönség azonban hamar megkedvelte a nyolcvanas évek nosztalgiájával átitatott sorozatát, el is készült 2017-ben a második-, még 2019-ben a harmadik évad. A Netflix még tavaly ősszel megerősítette, hogy biztosan elkészül a negyedik szezon is, amihez rögtön egy hangulatos kis teaser előzetest is mellékeltek. Ebből a videóból kiderült, hogy a széria egyik közkedvelt szereplője életben van, s visszatér a folytatásban.

David Harbour azóta elárulta, hogy eredetileg 2021 legelejére tervezték a bemutatót, ám a vírushelyzet miatt minden bizonnyal több hónapos csúszásra kell számítani. A szigorú korlátozásoknak köszönhetően ugyanis ezen sorozat forgatása is leállt, ha minden igaz, szeptemberben indulhatnak újra a munkálatok, így a csúszás ellenére még így is bemutathatják jövőre a negyedik évadot.

Most a sorozat egyik színésznője, Natalia Dyer arról beszélt, hogy ebből a helyzetből is profitálhatott a produkció, ugyanis így több idő van a forgatókönyvek minél tökéletesebb kidolgozására. Dyer a The Hollywood Reporternek nyilatkozva a következőket mondta:

Általában csak az első néhány szkriptet kapjuk meg előre, és később a forgatás előrehaladtával születik meg a többi forgatókönyv. Most viszont a leállás miatt bőven volt ideje az íróknak, szerintem ez egy áldott állapot számukra. Csak leülnek, és nyugodtan papírra vetik a gondolataikat. Ez minden bizonnyal jó hatással lesz a végeredményre.

Jelen állás szerint a Stranger Things negyedik évada valamikor 2021-ben kerülhet képernyőre. Nagyon bízunk benne, hogy a következő hetekben kapunk hivatalos megerősítést is, hogy a következő részeket legkorábban mikor láthatják a rajongók.

stranger things

Még több a témában...

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Vigh Martin

A Russo testvérek rendezésében jön a Netflix eddigi legdrágább filmje

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat