Főoldal Sorozatok A Stranger Things negyedik évadának első teasere leleplezi egy népszerű karakter visszatértét
Sorozatok

A Stranger Things negyedik évadának első teasere leleplezi egy népszerű karakter visszatértét

Hamar megérkezett az első előzetes az új Stranger Things-évadhoz. Cikkünk spoilereket tartalmaz.

771

Hamar megérkezett az első előzetes az új Stranger Things-évadhoz. Cikkünk spoilereket tartalmaz.

A Stranger Things még 2016-ban indult, azóta pedig vitán felül a Netflix legnépszerűbb sorozata. A szereplőgárda több tagjából (Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown) keresett sztár lett, a Duffer tesók pedig nemrégiben kötöttek újabb, többéves szerződést a Netflixszel.

Stranger Things 1

A harmadik évad 2019 júliusában debütált, a rajongók pedig azóta is találgatták több népszerű karakter sorsát. Néhány hónappal ezelőtt fény derült az új szezon első epizódjának címére, most pedig az első képkockákat is láthattuk az érkező epizódokból. A teaser tanulsága szerint Jim Hopper életben van, illetve beigazolódni látszik az a teória is, mely szerint a következő évad egy része Oroszországban fog játszódni.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor mutatják be a negyedik szezont (korábban elejtett félmondatokból néhányan idén karácsonyra spekulálnak, azonban a forgatási idő miatt a 2021-es premier sem tűnik elképzelhetetlennek), illetve nem tudhatjuk, hogy mennyire terveznek hosszú távra a kreátorok, ezzel kapcsolatban ellentmondásos információk jelentek meg korábban.

A negyedik évad tartalmával kapcsolatban is érdekes spekulációk láttak napvilágot, voltak olyanok, akik Eleven gonosszá válását jósolták meg, mások szerint pedig még akár a csernobili katasztrófa is belekerülhet a sorozatba.

A Netflix legnépszerűbb produkciója tehát hamarosan visszatér. Ti mennyire várjátok a folytatást?

Szerző
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...