Wide Screen
Image default
Sorozatok

A nyilvánosságra hozott képek szerint a Stranger Things következő évadának nyitórésze a X-Men univerzumra utal majd.

A közösségi médiában megosztott kép szerint a negyedik évad nyitóepizódjának címe a The Hellfire Club lesz.

A közösségi médiában megosztott kép szerint a negyedik évad nyitóepizódjának címe The Hellfire Club lesz.

A Netflix a közelmúltban jelentette be, hogy folytatja egyik legsikeresebb sorozatát, a Stranger Thingst. A hivatalos berendelés óta folyamatosan szivárognak az információk az új szezonnal kapcsolatban. Kiderült korábban, hogy a negyedik évadot jövő januárban kezdik forgatni, illetve, hogy négy új karakterrel biztosan bővülni fog majd a csapat.

A sorozatnak otthont adó szolgáltató pedig néhány napja, a nemzetközi Stranger Things napra való tekintettel (a rajongók november 6-án ünneplik a sorozatot, ugyanis a történet szerint Will az első évadban épp november 6-án tűnik el) újabb részleteket közölt a készülő nyolc epizódról.

Kiderült például, hogy a negyedik évad első részének címe The Hellfire Club lesz. Ilyen nevű klubok a valóságban is léteztek, mégpedig a 18. században, ezek a csoportosulások pedig élénken bevonódtak a politikai életbe. A Marvel-rajongók számára még inkább ismerős lehet ezen csoport neve, ugyanis a Hellfire Club feltűnt az X-Men képregényekben. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a Duffer tesók a legendás mutánsokra hivatkoznak, a sorozat nyitóepizódjában ugyanis Dustin és Will épp egy ritka X-Men képregényre vadásznak. Sőt, Eleven jelenete a második évad végén akár egy konkrét, Sötét Főnixre való utalásként is értelmezhető. A Hellfire Club a képregényekben megpróbálta manipulálni Jean Greyt, sokak szerint a cím jelen esetben arra utalhat, hogy El erejét újra igyekszik majd kihasználni valamely kormányzati szerv.

A Stranger Things negyedik évadát valamikor a jövő év végén, vagy 2021 elején mutatják be.

Még több a témában...

KÉPREGÉNYAJÁNLÓ: Stranger Things: A túloldalon

Fonyódi Dávid

Első látásra ilyen lesz a The Cuphead Show

Sinka Tamás

Akinek Stranger Things elvonási tünetei vannak, képregény formában már csillapíthatja

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat