Stranger Things

Hány részes lesz a Stranger Things 4. évada és mikor mutatják be?

Van egy jó hírünk, ami egyben rossz is a Netflix saját gyártású Stranger Things 4. évadával kapcsolatban.

Van egy jó hírünk, ami egyben rossz is a Netflix saját gyártású Stranger Things 4. évadával kapcsolatban.

Nem sokkal a Stranger Things 3. évada után a Netflix berendelte a negyediket is, amit korábbi pletykák 2020 végére jósoltak, azonban a TV Line értesülései szerint nem valószínű, hogy az ünnepi időszakban ezzel tölthetjük majd az estéket, hiszen a sorozat forgatását csak jövő nyáron kezdik, és nyolc epizódot számlál majd. Bár ez még semmit sem jelent, hiszen az előző évad forgatása és a bemutató között alig telt el pár hét.

Egy rendkívül hangulatos teaser előzetest már kaptunk a következő évadhoz, ami egy fontos változást is ígér a korábbi évadokhoz képest, vagyis hogy már nemcsak az Indiana állambéli Hawkins városra korlátozódik a történet. Erre utal a videóban a „Nem Hawkinsban vagyunk többé” felirat is, de nem kell ennyire messzire mennünk, hiszen már a harmadik évad végén is kaptunk utalást erre, amikor Joyce családjával és Elevennel együtt elköltöznek. Sok kritika érte a Stranger Things utolsó évadát, elsősorban Hawkins miatt ostorozták a sorozatot, így alighanem előnyére válik majd az új helyszín, de ahogy a videóban is látjuk, hogy egy ponton majd visszatérünk majd Upside Downba.

Sok rajongó szerint Hopper a robbanás előtt belépett a kapun, azonban a második dimenzió fogságába esett. Erre utaló bizonyítékot láttunk az utolsó évad stáblista végi jelenetében is, de a Szovjetunió fogságban tartja. Egy dolgot kizárhatunk, mégpedig hogy meghalt – különösképpen ha hallottátok Murray Bauman titkos telefonüzenetét. De a teaser videóban is láttunk erre utaló jelet, hiszen ha megfigyeljük, akkor pár másodpercre egy apró világító fényfoltot látunk a távolban, ami Hopper háza.

Stranger Things
Total
1
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Végjáték íróitól tudjuk, hogy eredetileg a Végtelen háború már megágyazott volna Novának

Next Article

Késik a Ghost of Tsushima is?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!