Leslye Headland

Nagyon izgalmasnak ígérkezik a tavasszal bejelentett női főszereplős Star Wars Disney+ sorozat

Izgalmasnak ígérkezik Leslye Headland Star Wars-sorozata is.

A Lucasfilm még áprilisban jelentette be, hogy a már ismert Star Wars-sorozatok után – név szerint a The Mandalorian, az Obi-Wan Kenobi és a Cassian Andor élőszereplős sorozatok mellett – egy női főszereplős szérián is dolgozik. A sorozatot a Végtelen matrjoska készítője, Leslye Headland dirigálja majd, és a legújabb hírek szerint egészen izgalmas irányba tereli majd ezt a titokzatos női sorozatot.

A Star Wars franchise jövője ködbe burkolózik, miután a folytatástrilógia után a Disney mély hallgatásba fogott. A Star Wars: Skywalker kora után mindössze három cím nélküli filmet datált a naptárban, s ebből az elsőt Taika Waititi készíti. Sokkal tisztább a helyzet a Disney+ streamingszolgáltató sorozatai körül. A nagysikerű The Mandalorian biztos lábakon áll Jon Favreau támogatásával, de jövőre beindítják a kamerákat az Obi-Wan Kenobi– és a Cassian Andor-sorozatnál is. Hétvégén a Deadline elsőként hozta a hírt, hogy Boba Fett egy önálló sorozatot kap a The Mandalorian harmadik évad alatt, amiben sokkal nagyobb szerepet szánnak a karakternek. Ahogy a lap írta, a sorozat már jövő héttől foroghat, és eközben Leslye Headland is keményen dolgozik saját sorozatán.

Bár sok mindent nem tudunk erről a titokzatos projektről, de a Slash Film új részleteket osztott meg a projektről. A sorozatot úgy lehet leírni, mint egy „női főszereplős akcióthrillert harcművészeti elemekkel, miközben a sorozat beállítása a szokásos Star Wars univerzumtól egy alternatív idővonalon játszódik”. Nagy szavak ezek, de többségük ismerős lehet a rajongóknak, azonban a thriller miatt egészen izgalmasnak ígérkezik a projekt. A harcművészet fogalma nem idegen a Star Wars számára, hiszen az egész Skywalker sagát végigkísérte, az alternatív idősík pedig utalhat akár a High vagy az Old Republic érára is.

Star Wars
Total
4
Shares
Previous Article

Méretes bukta lett a Marvel's Avengers

Next Article
Jessica Henwick

Jessica Henwick beismerte, nehéz volt, miután Daisy Ridley kapta Rey szerepét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!