Wide Screen
Image default
Játékok

Nagy nyereményekkel indul a PS4 online versenysorozata

Kezdésként négy játékban is bizonyíthatnak a jelentkezők.

Az esport népszerűsége és jelentősége folyamatosan növekszik és ebből a PlayStation család sem szeretne kimaradni. A Sony hivatalos online versenysorozatot indít PS4 Tournaments: Challenger Series névvel. A nevezéshez elég mindössze egy PS4, no meg némi versenyszellem függetlenül attól hogy profi vagy csak műkedvelő hírében állsz. Első körben négy játékban (Mortal Kombat 11, FIFA 20, Battlefield V, Warface) lehet majd bizonyítani, amit később további AAA címek követnek majd a sorban. Ezek közül MK forduló már most, augusztus 6-án indul, a pontos feltételeket itt lehet áttekinteni.

A lebonyolításról egyébként annyit kell tudni, hogy a PS4 Tournaments: Challenger Series egy több szezonból álló versenysorozat, amelyek mindegyikében, akár több alkalommal is versenyezni lehet. Minden szezon három szakaszra bontható, és minden játékos az 1-es szakaszban kezd. A Mortal Kombat 11 esetén például legalább 3 mérkőzést meg kell nyerned a 4-ből, hogy folytathasd a 2-es szakaszban. Ez a fajta lebonyolítás több esélyt ad neked az előrejutáshoz, mint az egyenes kieséses versenyek. A 2-es szakaszban már erősebb ellenfelek várnak rád, kiknek legyőzésével juthatsz el a 3-as szakaszba. Végül az utolsó szakaszban a legjobbak ellen kell bizonyítanod, hogy méltó vagy a bajnoki címre.

A nyereményekről szólva: minél ügyesebb valaki, annál nagyobb értékű nyereményre tehet szert, kezdve az egyedi dinamikus témáktól a játékon belül felhasználható valutákon át a pénznyereményekig. Ráadásul ha a teljes szezont végigversenyzed, akkor még nagyobb esélyed van a nyeremények egyikére. PS4 konzolodon látogass el a Versenyek menüponton belül az Események fülre és keresd a PS4 Tournaments: Challenger Series-t.

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: A Plague Tale: Innocence

Sinka Tamás

Érkezőben van az Untitled Goose Game PS4-re

Sinka Tamás

Itt a nagy nyári frissítés a Just Cauase 4-hez

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább