Wide Screen
Image default
Filmek

Miután Ben Affleck pattant a rendezői székből, most otthagyná a főszerepet is?

Újabb pletykák szólnak arról, hogy esetleg Ben Affleck végleg távozna a The Batman rebootból.

Hangsúlyozzuk, ezek mindössze csak pletykák, nem megerősített hírek, de hát tudjátok, nem zörög a haraszt, ha nem rázzák. Megint arról jelentek meg hírek, hogy Affleck le akar tenni a The Batman film főszerepéről is, miután a rendezői székét átadta A majmok bolygója franchise rendezőjének, Matt Reeves-nek.

Úgy fest, hogy sokkal nagyobb bajban van a Warner Bros. stúdió, mint azt mi elsőre gondoltuk. Miután Affleck otthagyta a The Batman rendezői székét fellélegeztünk, hogy megtalálták utódját Matt Reeves-ben, és a stúdió is zöld útra vergődött az új képregényfilmmel. Most viszont megint arról kezdtek el pletykálni a stúdiónál, hogy a színész mégis csak szögre akasztaná a Sötét lovag jelmezét.

A Collider Movie Talk legutóbbi adásában John Campea azt állította, hogy három különböző forrása is jelezte, hogy Az éjszaka törvénye film rendezője, Ben Affleck ott akarja hagyni a Bruce Wayne/Batman szerepet. Jelenleg is tárgyalások folynak a színész és stúdió között, hogy Affleck miként léphet ki a projektből, s hagyhatja ott az önálló Batman filmek szerepét. Ha nem születik döntés, akkor könnyen elképzelhető, hogy Az Igazság Ligájában utoljára látjuk Affleck-et Batman jelmezben.

Campea figyelmeztette azért a hallgatóságot, hogy ne vegyünk mérget erre, elképzelhető, hogy pontatlanok az információk. Könnyen elképzelhető, hogy érik az újabb meglepetés. Ha újabb információk jelennek meg ezzel kapcsolatban, azonnal megosztjuk veletek.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Az a hír járja, hogy Pingvin tényleg szerepet kap egy készülő DC-filmben

Kévés Bence Mihály

Kemény hónapok várnak Will Smithre

Kévés Bence Mihály

Matt Reeves rendező Batmant Cézárhoz hasonlította

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább