Főoldal Filmek Megerősítve, hogy Rey és Kylo Ren között valamiféle kapcsolat van
FilmekBREAKING

Megerősítve, hogy Rey és Kylo Ren között valamiféle kapcsolat van

Percekkel korábban erősítették meg, hogy a hetedik rész főszereplői között egészen különös, esetleg családi kapcsolat van.

911

Percekkel korábban erősítették meg, hogy a hetedik rész főszereplői között egészen különös, esetleg családi kapcsolat van.

Az már eldőlt, tudjuk, hogy még hónapokig semmit sem fogunk látni a Star Wars: The Last Jedi nyolcadik részből. Tavaly a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy elmondta, hogy a Zsivány Egyes bemutatója után összeülnek átbeszélni a dolgokat, és kivárnak áprilisig, a Star Wars Celebration-ig, ahol először mutatnak valamit a Skywalker saga következő részéből. A tragikusan eltávozott Carrie Fisher utolsó filmje miatt is nagyon várjuk az Episode VIII-at, de ugyanakkor azért is, mi fog történni Kylo Ren (Adam Driver) és Rey (Daisy Ridley) karakterekkel.

Nem is olyan régen frissítette a Lucasfilm a Star Wars hivatalos weboldalát, pontosabban kiegészítette pár érdekes információval Kylo Ren és Rey háttértörténetét. A rajongók már Az ébredő Erő után sejteni kezdték, hogy valamiféle kapcsolat lehet a karakterek között, és most a Lucasfilm hivatalosan is elismerte azt a kapcsolatot. Rey történetét a következő sorokkal bővítette a Lucasfilm:

A Takodana bolygón láttuk, hogy Skywalker fénykardja Rey-t magához szólította, a lányt teljesen átjárta az Erő a vízióban. Ugyanakkor Rey nem fogadta el sorsát, és volt egy különös rész, mikor a Sötét oldal harcosa, Kylo Ren fogságába esett, akivel megosztotta furcsa kapcsolatát.

Azt már tudjuk, hogy Kylo Ren valódi neve Ben Solo, aki Leia hercegnő és Han Solo kapitány közös gyermeke, de a rajongók körében akkor is a legvitatottabb kérdés, hogy kik lehetnek Rey szülei. A „furcsa kapcsolat” itt utalhat Kylo Ren és Rey közös kapcsolatára és arra a felkapott teóriára, miszerint Rey apja Luke Skywalker. A fenti gondolatokat tovább erősíti az a tény, hogy Leia és Luke testvérek a filmben. A Kylo Ren-ről szóló bejegyzésben az alábbi frissítést olvashatjuk:

Snoke figyelmeztette Kylo-t, hogy felébredt egy ősi Erő, és amolyan teszt elé állítja tanívtányát, amikor találkozik apjával, Han Solo-val. Kylo megesküdött, hogy hűsége csak Snoke-nak szól, de láttuk, hogy mennyire felkeltette érdeklődését a Jakku-ról származó lány, Rey, akiben ott van az Erő. Úgy tűnik, hogy valamiféle rejtélyes kapcsolat köti össze őket.

A Lucasfilm most látta itt az idejét, hogy új információkat osszon meg a főszereplőkről, ami azt is mutatja, hogy kezd beindulni a Star Wars: The Last Jedi marketingkampánya. Hangsúlyozzuk, eddig senki sem tudja hivatalosan, hogy kik lehetnek Rey szülei, habár erről több teória is megjelent már, kezdve azzal, hogy Obi-Wan Kenobi unokájáról, vagy a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban megismert Ezra Bridger lányáról van szó (pletykák szerint Benicio Del Toro éppen őt fogja játszani a filmben). Hogy pontosan a stúdió mire gondolt, miféle kapcsolat van a szereplők között, egyhamar nem derül ki, nem fogják hivatalosan elárulni, majd decemberben a film megnézése után okosabbak leszünk.

A Star Wars: The Last Jedi bemutatója 2017. december 14-én lesz Magyarországon.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...