Főoldal Játékok Min dolgozik az Insomniac?
Játékok

Min dolgozik az Insomniac?

Egyszerű kérdésnek tűnik, de elképzelhető, hogy van benne egy-két csavar is.

164

A kérdést egészen gyorsan le lehetne lőni azzal, hogy természetesen most még a Ratchet&Clank : Rift Apart fejlesztgetésével tölti a brigád nagy része az idejét, hiszen nagyjából két hónap múlva meg is kapjuk a két bohókás hős PS5-ös kalandját. De nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen szinte biztosan több projektet is futtatnak a háttérben. Azért került elő most ez, mivel a stúdió művészeti vezetőjének LinkedIn profilján megjelent, hogy egy még be nem jelentett projekten munkálkodik jelenleg. Na de mi lehet ez?

A válasz valószínűleg egészen egyszerű, hiszen a jelenlegi sikerek után nem hisszük, hogy engedne a Sony nekik bármi mást a Spider-Man folytatásán kívül. Túl jó lett ahhoz az első rész és a Miles Morales is, hogy ne üssék addig a vasat, amíg meleg. Ráadásul több riport is megjelent korábban már ezzel az alkotással kapcsolatosan, amely bizonyos karaktereket is kivesézett és a folytatás mikéntjét is előrevetítette.

Mi van akkor azonban, ha nem ez az egyetlen projekt, amire koncentrálnak? Nagyon sokan emlegetik ezzel kapcsolatosan valamiféle módon a Resistance sorozatot. A már megszokott módszer szerint egy remake-kel egészen közel lehetne hozni ezt a szériát is a gamingbe frissen becsatlakozottak számára. Továbbá, szinte biztosan meleg fogadtatásra találna az eredeti játékot próbálók körében is. Az tehát biztos, hogy dolgoznak egy be nem jelentett AAA projekten és valószínűleg ezek közül az egyiken, illetve lehetséges hogy mindkettőn. Ti melyiket látnátok szívesebben?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

The Last of Us Part II
BREAKINGJátékok

A Sony bejelentette a The Last of Us Part II remastered kiadását PlayStation 5-re

Új játszható karakterekkel, új játékmódokkal és extra tartalmakkal érkezik a The Last...

Call of Duty: Modern Warfare III
Játékok

Call of Duty: Modern Warfare III teszt

Tesztünk az újragondolt Call of Duty: Modern Warfare trilógia harmadik részéről.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.