Főoldal Játékok További információk jelentek meg a Spider-Man 2-ről
Játékok

További információk jelentek meg a Spider-Man 2-ről

Úgy néz ki, további információk derültek ki a kiszivárgott levelezésből.

434

Nem tudjuk pontosan, hogy valaki csak meglovagolta-e az előző hírek által keltett hullámokat, vagy ténylegesen tud is valamit a dolgokról, azonban új információkat hoztak nyilvánosságra a 4Chan fórumán. Nagyon úgy néz ki, hogy kicsit szellős lehetett az Insomniac levelezése, vagy csak a jól bevált és a Ubisoft által sokszor alkalmazott (bár ezt tagadják általában) módszert használják ők is, és „szivárogtatások” alapján próbálják felmérni az esetleges változások által keltett közvéleményt. Mindenesetre kezeljük kellő kétkedéssel, hiszen a 4Chan a forrás.

Az új információk szerint az előzőleg közöltek mind valósak voltak és neki is sikerült megerősítenie ezeket a tudnivalókat. Úgy néz ki tehát, valóban létezik „Purple Bat” és már bele is lett írva a script-be, tehát mindenképpen láthatjuk majd a játék folyamán. Az új pletykák szerint Shadowcat is szerepelni fog valamilyen módon az alkotásban, ami egy egészen érdekes karaktert vinne a játékba. Ha igazak ezek, akkor az előző címekhez hasonlóan, itt is harcolhatunk majd bizonyos karakterekkel vállvetve.

A fő sztori Peter Parker körül fog összpontosulni, azonban néha lehetőségünk lesz Miles Morales szerepét is felölteni egy rövidebb időre. Ha végeztünk a fő szállal, utána már szabadon választhatunk kettőjük között. Bizonyos küldetések erejéig irányíthatjuk majd Purple Bat karakterét is, azonban szabadon nem körözhetünk majd vele. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy tényleg igazak-e ezek az információk és merre megy tovább a sztori.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...