További információk jelentek meg a Spider-Man 2-ről

Úgy néz ki, további információk derültek ki a kiszivárgott levelezésből.

Nem tudjuk pontosan, hogy valaki csak meglovagolta-e az előző hírek által keltett hullámokat, vagy ténylegesen tud is valamit a dolgokról, azonban új információkat hoztak nyilvánosságra a 4Chan fórumán. Nagyon úgy néz ki, hogy kicsit szellős lehetett az Insomniac levelezése, vagy csak a jól bevált és a Ubisoft által sokszor alkalmazott (bár ezt tagadják általában) módszert használják ők is, és „szivárogtatások” alapján próbálják felmérni az esetleges változások által keltett közvéleményt. Mindenesetre kezeljük kellő kétkedéssel, hiszen a 4Chan a forrás.

Az új információk szerint az előzőleg közöltek mind valósak voltak és neki is sikerült megerősítenie ezeket a tudnivalókat. Úgy néz ki tehát, valóban létezik „Purple Bat” és már bele is lett írva a script-be, tehát mindenképpen láthatjuk majd a játék folyamán. Az új pletykák szerint Shadowcat is szerepelni fog valamilyen módon az alkotásban, ami egy egészen érdekes karaktert vinne a játékba. Ha igazak ezek, akkor az előző címekhez hasonlóan, itt is harcolhatunk majd bizonyos karakterekkel vállvetve.

A fő sztori Peter Parker körül fog összpontosulni, azonban néha lehetőségünk lesz Miles Morales szerepét is felölteni egy rövidebb időre. Ha végeztünk a fő szállal, utána már szabadon választhatunk kettőjük között. Bizonyos küldetések erejéig irányíthatjuk majd Purple Bat karakterét is, azonban szabadon nem körözhetünk majd vele. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy tényleg igazak-e ezek az információk és merre megy tovább a sztori.

Total
1
Shares
Previous Article
Godzilla Kong ellen

Több új felvételt is kaptunk a Godzilla Kong ellen brutális új teaser előzetesében

Next Article

Heteken belül megjelenhet a Rainbow Six Parasite?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!