Főoldal Előzetesek Michael Myers és Laurie Strode utoljára néznek farkasszemet egymással A Halloween véget ér utolsó nagy előzetesében
Előzetesek

Michael Myers és Laurie Strode utoljára néznek farkasszemet egymással A Halloween véget ér utolsó nagy előzetesében

A végső nagy leszámolás Michael Myers és Laurie Stode között.

597

A hét elején a Universal Pictures bemutatta a nagysikerű Halloween befejező részének utolsó előzetesét, ami rengeteg új felvételt tartalmaz Michael Myers és Laurie Strode utolsó összecsapásából. David Gordon Green trilógiájának (vélhetően) utolsó fejezete másolja a korábbi két rész megjelenési sémáját, azaz október 14-én mutatják a mozikban és a Peacock streaming szolgáltatón egyszerre.

Rengeteg új felvételt kaptunk, ahogy “a mumus” visszatér Haddonfieldbe, miután négy évet töltött egy csatornában, és újabb gyilkos ámokfutásba kezd. A teaser vége felé látjuk, ahogy Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) leveszi Myers maszkját… de vajon tényleg a Mumus, vagy a Corey nevű zavart tinédzser, akiről azt beszélik, hogy Michael nyomdokaiba lép? Ha a kiszivárgott információk helytállóak – márpedig az eddig látottak után ez valószínű -, akkor ez a film még a Gyilkos Halloweennél is megosztóbb lehet.

Laurie Strode számára ez a harc lesz a végső. A filmtörténet legelismertebb, legkedveltebb horrorsorozata 45 év után elérkezik nagyszabású, rémisztő befejezéséhez, melynek során Laurie Strode utoljára csap össze a gonosz megtestesülésével, Michale Myersszel egy olyan küzdelemben, amilyet még nem láthattunk a mozivásznon. Csak az egyikük fogja túlélni. Az ikonikus Jamie Lee Curtis utoljára tér vissza Laurie Strode-nak, a horror műfaj első „utolsó lányának” szerepében, amely útjára indította Curtis karrierjét. Curtis már több mint négy évtizede alakítja Laurie-t, ez az egyik leghosszabb színész-karakter párosítás a filmtörténetben.

Amikor a sorozat újraindult 2018-ban, a Halloween bevételi rekordokat döntögetett, a sorozat legnagyobb bevételt hozó fejezete lett, és a legmagasabb nyitóhétvégét produkálta a női főszereplős horrorok közül. Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal.

Országos bemutató: 2022. október 13.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Borderlands
Előzetesek

A galaxis őrzői hangulatát idézi a Borderlands első előzetese

Látványos és szórakoztató lett a Borderlands előzetese.

Borderlands
Filmek

Bemutatták az első képeket a Borderlands-filmből

A Borderlands előzetese előtt kaptunk egy kis ízelítőt a filmből.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

Szó nélkül lelépett Az ördögűző: A hívő folytatásának rendezője, David Gordon Green

Hátralépett a Universal, és Az ördögűző: A hívő folytatásának bemutatóját is elnapolták.