Michael Jordan

Michael Jordan is benne lesz a Space Jam 2. részében, de…

…nem olyan formában, ahogy azt várnánk.

A stúdió évek óta tervezi a második részt, de csak most sikerült összehozni a Bolondos Dallamok csapatával és a Los Angeles Lackers csatárjával és a négyszeres NBA bajnokával a második részt. Nem titok, hogy ezúttal nem Michael Jordan, hanem LeBron James erősíti a rajzfilmhősök csapatát, ennek ellenére a legendás Chicago Bulls játékosa is szerepelni fog a folytatásban.

Don Cheadle megerősítette ugyanis, hogy Michael Jordan is feltűnik majd a második részben. A Marvel Moziverzum sztárja, Cheadle ezúttal egy mesterséges intelligenciát, az úgynevezett AI-G Rhythm gonosz számítógépet fogja életre kelteni. Az Access Hollywoodnak adott interjúban elárulta, hogy Jordan valamilyen formában visszatér, de azt nem árulta el, hogy a sztár milyen formában és mennyire veszi ki részét a játékban.

Michael Jordan szerepelni fog a filmben. De nem úgy, ahogy azt várnád.Don Cheadle

Nagyon elhúzták a második részt, végül április elején befutott az első ízelítő a filmhez, amit a többi Warner Bros. alkotással egyszerre fognak bemutatni a mozikban és az HBO Max felületén július 16-án. Több mint húsz évet kellett várni a második részre, mert az első filmet még 1996-ban láttuk. Az akkori film sztárja egyértelműen a legendás kosaras volt, de természetesen az NBA sztárjai most sem hiányozhatnak belőle, idén a Los Angeles Lackers csatárját látjuk Tapsi Hapsival és a többiekkel. LeBron James és fia is fontos szerepet játszik a sztoriban, miután egy digitális világ beszippantja őket, amit a gonosz mesterséges intelligencia irányít.

Total
10
Shares
Previous Article

Egy új pletyka szerint egészen minőségi lesz az idei Call of Duty

Next Article
The Suicide Squad James Gunn

James Gunn elárulta, hogy a Starro csak az egyik nemezis a The Suicide Squadban

Related Posts