Főoldal Filmek Michael Jordan is benne lesz a Space Jam 2. részében, de…
Filmek

Michael Jordan is benne lesz a Space Jam 2. részében, de…

...nem olyan formában, ahogy azt várnánk.

176
Michael Jordan

A stúdió évek óta tervezi a második részt, de csak most sikerült összehozni a Bolondos Dallamok csapatával és a Los Angeles Lackers csatárjával és a négyszeres NBA bajnokával a második részt. Nem titok, hogy ezúttal nem Michael Jordan, hanem LeBron James erősíti a rajzfilmhősök csapatát, ennek ellenére a legendás Chicago Bulls játékosa is szerepelni fog a folytatásban.

Don Cheadle megerősítette ugyanis, hogy Michael Jordan is feltűnik majd a második részben. A Marvel Moziverzum sztárja, Cheadle ezúttal egy mesterséges intelligenciát, az úgynevezett AI-G Rhythm gonosz számítógépet fogja életre kelteni. Az Access Hollywoodnak adott interjúban elárulta, hogy Jordan valamilyen formában visszatér, de azt nem árulta el, hogy a sztár milyen formában és mennyire veszi ki részét a játékban.

Michael Jordan szerepelni fog a filmben. De nem úgy, ahogy azt várnád.

Don Cheadle

Nagyon elhúzták a második részt, végül április elején befutott az első ízelítő a filmhez, amit a többi Warner Bros. alkotással egyszerre fognak bemutatni a mozikban és az HBO Max felületén július 16-án. Több mint húsz évet kellett várni a második részre, mert az első filmet még 1996-ban láttuk. Az akkori film sztárja egyértelműen a legendás kosaras volt, de természetesen az NBA sztárjai most sem hiányozhatnak belőle, idén a Los Angeles Lackers csatárját látjuk Tapsi Hapsival és a többiekkel. LeBron James és fia is fontos szerepet játszik a sztoriban, miután egy digitális világ beszippantja őket, amit a gonosz mesterséges intelligencia irányít.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Space Jam - Új örökség
Előzetesek

LeBron James igazolásával befutott a Space Jam – Új örökség előzetese

Michael Jordan után LeBron James is Tapsi Hapsi mellett kosarazik.

Kritikák

KRITIKA: Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig

Michael Jordan legendája 10 órában Michael Jordan szerint rajongóknak és laikusoknak egyaránt.