Space Jam - Új örökség

LeBron James igazolásával befutott a Space Jam – Új örökség előzetese

Michael Jordan után LeBron James is Tapsi Hapsi mellett kosarazik.

Egy örökkévalóságnak tűnt kivárni a Space Jam folytatását. A stúdió évek óta tervezi a második részt, de csak most sikerült összehozni a Bolondos Dallamok csapatával és a Los Angeles Lackers csatárjával és a négyszeres NBA bajnokával a második részt. A filmben ezúttal ugyanis nem Michael Jordan, hanem LeBron James tűnik fel a rajzfilmhősök csapatában.

Azt már tudjuk, hogy Pepe lö Pici jelenetét kivágták a filmből a karaktert ért botrány miatt, miután megvádolták a karaktert, hogy a nők elleni erőszakot szimbolizálja. De ahogy látható a lenti előzetesben, Lola nyuszi szerelése is sokkal szerényebbre sikerült az első részhez képest. Ami pedig magáról a történetről kell tudnunk: Tapsi Hapsiékkal egy csapatban játszik majd LeBron James és fia, miután egy digitális világ beszippantja őket. A Marvel Moziverzum sztárja, Don Cheadle is feltűnik a filmben, ő fogja életre kelteni majd a gonosz AI-G Rhythm nevű gonosz mesterséges intelligenciát, ami csapdába ejtette a kosarast.

Ezenfelül pedig egy rakás vendégszerepet kapunk a Warner Bros. birtokában lévő karakterektől. Ezek közül néhányat már láttunk az előzetesben, például King Kong is megjelent a videóban, de pletykák szerint Pennywise, Voldemort nagyúr, Smith ügynök a Mátrixból, vagy éppen Joker, de a Ready Player One című filmből az Iron Giant-ot is megmutatták már.

A Space Jam második részét július 16-án fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón, valamint a mozikban.  

Total
5
Shares
Previous Article

Gyönyörűen fest a Resident Evil Village PS4 Pro-n is

Next Article

TESZT: Outriders

Related Posts