Halálos fegyver

Mel Gibson, Danny Glover és Richard Donner is benne van, hogy elkészüljön a Halálos fegyver 5.

Na tessék! Most mindenki a Bad Boys franchise sikerét igyekszik meglovagolni, mert hírek szerint csak elkészül a Halálos fegyver 5. rész is.

Na tessék! Most mindenki a Bad Boys franchise sikerét igyekszik meglovagolni, mert hírek szerint csak elkészül a Halálos fegyver 5. rész is.

Nem először merül már fel, hogy elkészítik a Halálos fegyver franchise következő, egyben ötödik részét, de mindeddig nem kapott zöld lámpát a projekt. Most azonban Mel Gibson és Danny Glover főszereplők mellett Richard Donner rendező is benne van, hogy folytatást kapjon a ’90-es évek egyik legfelkapottabb filmsorozata.

A franchise első részét még 1987-ben mutatták be Richard Donner és Shane Black páros közbenjárásával, majd másik három részt megélt még a Halálos fegyver, mely során Donner nem engedte ki kezéből a rendezői teendőket. Az utolsó filmet 1998-ban mutatták be, majd 2016 és 2019 között több-kevesebb sikerrel egy tévésorozattal is próbálkoztak a készítők.

A The Hollywood Reporter készített interjút Dan Lin producerrel, aki elárulta, hogy a főszereplők benne vannak, a döntést továbbvitték a Warner Bros. stúdió felé.

Kíváncsian várjuk, hogy a Warner rábólint-e a befejező részre, mert a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk sikere bizonyítja, hogy még évtizedekkel az első részek után is nagy érdeklődés követi a régi klasszikusokat. A Bad Boys és a Halálos fegyver mellett egy harmadik szériát is elővesznek, mert érkezik a Beverly Hills-i zsaru negyedik része Eddie Murphyvel a Netflixre.

Halálos fegyver
Total
22
Shares
Previous Article

Az Xbox szolgáltatások előfizetőinek februárban sem lehet okuk panaszra!

Next Article

A Sony is odateszi a februárt, ha ingyen játékokról van szó

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!