Főoldal Filmek Mel Gibson jó hírt közölt a Halálos fegyver 5. részről: hamarosan kezdődik a forgatás
Filmek

Mel Gibson jó hírt közölt a Halálos fegyver 5. részről: hamarosan kezdődik a forgatás

A terv az, hogy jövőre leforgatják a Halálos fegyver új részét.

146
Halálos fegyver

Mel Gibson újabb híreket osztott meg a Halálos fegyver 5 előrehaladásáról, és elmondta, hogy egy “nagyon jó forgatókönyv” van készülőben. Jó pár év eltelt azóta, hogy Mel Gibson bejelentette, hogy elkészül a Halálos fegyver 5. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, de előrelépés nem igazán történt, most azonban az egyik főszereplőt alakító Gibson optimista hírrel szolgált.

Bár úgy tűnhet, hogy Gibson és Danny Glover már túl öregek, hogy belekeveredjenek ismét egy zűrös munkába, évek óta kampányolnak az ötödik rész mellett. Richard Donner halála egy időre beárnyékolta a projektet, azonban Gibson kézbe vette a folytatást. Most, miközben a Bandita című thrillerről beszélt, optimistán nyilatkozott a Halálos fegyver 5. részéről is a Screen Rantnek adott interjúban.

Van egy nagyon jó forgatókönyvünk, amit én dolgoztam ki. Nos, Donner fejlesztette ki, Richard Donner, természetesen Richard Wenkkel együtt, és nagyon jó sablonjuk volt. Az a megtiszteltetés ért, hogy Richard halála után leülhettem az íróval, és készíthettem még néhány vázlatot, és megpróbáltam abban a szellemben megcsinálni, amit Donner [akarhatott], mert annyira jól ismertem a fickót. Megpróbáltunk ráérezni, és elégedettek voltunk azzal, amit összehoztunk. Az egyetlen késedelem az, hogy most, hogy a Warnersnél minden átrendeződött a Discoveryvel és az új főnökkel, mindenki mást feldarabolnak és kidobnak, és új embereket vesznek fel, mi lesz velünk. Mindig időbe telik, amíg ezek a cégek átcsoportosítják magukat, szóval ez késleltette a dolgot, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ezt a filmet is talpra állítjuk, valószínűleg az új év első negyedévében leforgatjuk.

Mel Gibson

A Warner Bros. Discovery fúziója előtt nagy volt az érdeklődés a film iránt, most azonban könnyen megpecsételhet a folytatás sorsát, még mielőtt az egyáltalán zöld lámpát kapott volna. A stúdiót leginkább az aggasztja, hogy lesz-e elég érdeklődés egy új Halálos fegyver-film iránt, hogy a mozivásznon is bemutatásra kerüljön. Mivel a világ felült a 80-as és 90-es évek nosztalgia vasútjára, ez lehet az egyik egyetlen esélye a Warner Bros. Discovery-nek, hogy megpróbáljon hasznot húzni a divatból, mielőtt elmegy ez a vonat.

Gibson biztos a dolgában, és elmondása szerint 2023 elején kezdődhet a forgatás. Ha ez így lesz, akkor Riggs és Murtaugh 2024-ben még egyszer utoljára visszatérhet.

Halálos fegyver
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mel Gibson
Filmek

Mel Gibson tárgyalásban áll a ‘Halálos fegyver 5’ rendezői székéért

A főszereplők nem érzik túl öregnek magukat erre a szerepre.

Filmek

Mel Gibson megerősítette, hogy dolgoznak a Halálos fegyver 5. részén

Nem mondtak le a Halálos fegyver 5. részéről, dolgoznak rajta.

Halálos fegyver
Filmek

Mel Gibson, Danny Glover és Richard Donner is benne van, hogy elkészüljön a Halálos fegyver 5.

Na tessék! Most mindenki a Bad Boys franchise sikerét igyekszik meglovagolni, mert...