Mel Gibson

Mel Gibson tárgyalásban áll a ‘Halálos fegyver 5’ rendezői székéért

A főszereplők nem érzik túl öregnek magukat erre a szerepre.

Úgy tűnik, hogy a főszereplők nem érzik magukat túl öregnek a nagy visszatérésre. A hírek szerint Mel Gibson tárgyal a Halálos fegyver franchise ötödik rész rendezéséről. A hétvégén egy londoni interjú során Gibson szólta el magát, hogy szeretné megrendezni a filmet, és azóta a sztárhoz hozzá közel álló források megerősítették, hogy megbeszélések folytat a rendezésről és a főszereplésről, bár hivatalosan még nem született megállapodás.

Gibson, aki az előző négy filmben Martin Riggs szerepét játszotta, a franchise korábbi rendezőjét, Richard Donnert váltaná, aki tavaly júliusban hunyt el. Gibson és Donner állítólag az 1998-ban debütált negyedik résztől folyamatosan dolgozott egy újabb folytatáson. Donner még 2020 decemberében a Daily Telegraphnak nyilatkozva azt is állította, hogy ő rendezné az ötödik és egyben utolsó filmet.

Ez az utolsó. Az én kiváltságom és kötelességem is, hogy lezárjam. Igazából izgalmas… Hahaha! Ez az utolsó, ezt megígérem.

Az eredeti Halálos fegyver című film forgatókönyvén Shane Black (The Predator) dolgozott, a történet középpontjában egy Los Angeles-i rendőrnyomozóval, Martin Riggs (Gibson) őrmesterrel, aki felesége halála után meggondolatlanságba és öngyilkosságba kezd. Riggs-et áthelyezik, és új társat is kap Roger Murtaugh (Danny Glover) szerepében, de barátságuk kezdetben csöppet sem felhős a viszonyuk, de miután Riggs és Roger lelepleznek egy hatalmas kábítószer-kereskedő hálózatot, egy életre szóló barátság alakul ki a két karakter között.

Halálos fegyver

Gibson állítólag Donner halála után folytatta az ötödik film fejlesztését, amit állítólag az HBO Max streamingszolgáltató számára készül. Egyelőre nem tudni, hogy az eredeti szereplőgárdából kik térnének vissza, és hogy Black visszatérne-e a forgatókönyv írásához. Azt sem tudni, hogy mikor forgatnák le a filmet, mivel Gibsonnak jelenleg számos projektet kell zsonglőrködnie, köztük a John Wick spinoff-sorozatán, a The Continental című sorozatnak a főszerepét játssza.

Total
12
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

A Pókember: Nincs hazaút tévéreklámjából megtudjuk, Doctor Strange miért nem szereti a gyerekeket

Next Article
Patty Jenkins

A jelentés szerint Patty Jenkins rendezőtől a Rogue Squadron "kreatív nézeteltérések" miatt késik

Related Posts