Mel Gibson megerősítette, hogy dolgoznak a Halálos fegyver 5. részén

Nem mondtak le a Halálos fegyver 5. részéről, dolgoznak rajta.

Mel Gibson újra a fedélzeten, hogy Danny Glover karakterével visszatérjenek egy utolsó menetre, miközben a rendezői teendőket szintén egy ismerős személyre bíznák, hiszen Richard Donner is vissza akar térni az ötödik részre. Bár a filmről már évek óta beszélnek, de mindeddig gyenge lábakon állt a terv, most azonban Mel Gibson megerősítette, hogy készül az új film.

Ha hihetünk a színésznek, akkor tényleg elkészül a film. Gibson állítása szerint már dolgoznak a folytatáson, amire Richard Donner direktor is visszatér. De rajtuk kívül természetesen Donnay Glover karaktere is visszatér, így egyszer és mindenkorra Riggs és Murtaugh nyugdíjba vonulhatna, ha már nem sikerült ezt elérni a legutóbbi részben. Bár a filmen dolgoznak, az egy teljesen más kérdés, hogy elkészül-e valaha, hiszen többször is beszéltek róla, de eddig nem történt előrelépés.

Mel Gibson jelenleg a Fatman című új filmje reklámozásával van elfoglalva. Ennek apropóján vett részt a Good Morning America című reggeli ébresztő műsorban is, ahol a színészt a Halálos fegyver 5. részéről kérdezték. Pusztán megerősítette, hogy Richard Donner rendező dolgozik az új részen, de ezen felül konkrétumokat nem tudtunk meg a projektről.

Abszolút. Az ember, aki mindezek mögött volt, az ember, aki képernyőre vitte ezt és aki jelenleg is dolgozik ezen most, Richard Donner. Ő egy legenda.Mel Gibson

Még év elején megerősítette Dan Lin producer, hogy tervben van az ötödik rész, amire az eredeti szereplőgárda utoljára még visszatér. Az akkori hír azért is szólt olyan nagyot, mivel a ’90-es évek egyik legnagyobb szériájáról van szó, valamint 2006-os 16 utca című filmje óta nem láttuk a rendezőt a kamerák mögött. Donner készítette mind a négy részt, és úgy tűnik, hogy most egyszer és mindenkorra szeretné lezárni a történetet egy ötödik résszel, amiben még a szereplők és a producerek is partnerek. A franchise negyedik részét bő húsz évvel ezelőtt, 1998-ban mutatták be, bár a Fox egy tévésorozatban próbálta folytatni a történetet, de a harmadik évad után elkaszálták.

Halálos fegyver
Total
16
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A The Mandalorian legújabb részében kiszúrtátok az utalást az Apollo 13-ra?

Next Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder fekete-fehérben akarta bemutatni Az Igazság Ligáját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!