Főoldal Filmek Megvan a Venom-film főszereplője és rendezője
FilmekBREAKING

Megvan a Venom-film főszereplője és rendezője

Bizakodhatunk, hiszen Tom Hardy kapta a Venom-film főszerepét, a rendezői székben pedig Ruben Fleischert láthatjuk.

582

Bizakodhatunk, hiszen Tom Hardy kapta a Venom-film főszerepét, a rendezői székben pedig Ruben Fleischert láthatjuk.

A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy aláírt a Mad May: A harag útja film sztárjával, Tom Hardyval, így őt látjuk jövőre Eddie Brock szerepében a spin-offban, melyet Ruben Fleischer fog dirigálni, aki az elmúlt években a Zombieland és Gengszterosztag mozikkal hívta fel magára a figyelmet. Hardy már korábban is vállalt szerepet DC-filmben, még anno a 2012-es A sötét lovag: Felemelkedésben játszotta a Batman gazfickóját, Bane-t, de a sztárral Christopher Nolan Dunkirk-jében is találkozunk nyáron.

A stúdió tweetelt is egy képet a bejelentés után, amelyen a színész egy Venom pólót visel, és azt is elárulták, hogy óriási rajongója a képregényfigurának.

Továbbra sem sokat tudunk a Venomról, de a Sony korábban elmondta, függetlenül készítik el a filmet, nem mellékfilmje lesz a nyáron a mozikba kerülő a Pókember: Hazatérésnek, független univerzumot építenek házon belül – a Pókember jogok a Sony Pictures kezében vannak. Scott Rosenberg és Jeff Pinkner fognak mielőbb tollat ragadni a szkript megírásához, hogy a tervek szerint azaz 2018. október 5-én a mozikba kerüljön.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események