Close


Közelgő események

Filmek

Visszatér a Jurassic World gyilkológépe

Megérkezett az első promociós kép a Jurassic World 2-höz, és ami arról árulkodik, hogy visszatér az első rész legveszélyesebb dinója.

Visszatér a Jurassic World gyilkológépe
  • PublishedMay 19, 2017

Megérkezett az első promociós kép a Jurassic World 2-höz, és ami arról árulkodik, hogy visszatér az első rész legveszélyesebb dinója.

J.A. Bayona már készíti a folytatást, melyről eddig nem sokat tudni, mindössze annyit árult el a rendező, hogy sokkal sötétebb és félelmetesebb lesz, mint az első rész volt. A dolgok jelen állása is erre enged következtetni, hiszen a tegnap kiadott első poszteren ismét feltűnik az Indominus Rey dinoszaurusz, bizony viszont látjuk a sportból gyilkoló fenevadot, amit Velociraptor és Tyrannosaurus Rex génekből alkottak meg, hogy minél tökéletesebb legyen. De az biztos, hogy a képen látható dínó nem az, akivel az előző részben találkoztunk, hiszen ott a Mosasaurus lehúzta őt a vízalá, végzett az állattal az ősi tengeri szörny.

A lény halála viszont felvet egy olyan kérdést, hogy akkor honnan is jött ő? Reméljük, hogy hamarosan választ kapunk a feltett kérdésre, és csak bízunk benne, hogy szakítanak az első részben látott vonallal, vagyis hogy irányítani tudják a 65 millió éve kihalt állatokat.

A Jurassic World 2 bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.