Wide Screen
Image default
Filmek

Visszatér a Jurassic World gyilkológépe

Megérkezett az első promociós kép a Jurassic World 2-höz, és ami arról árulkodik, hogy visszatér az első rész legveszélyesebb dinója.

J.A. Bayona már készíti a folytatást, melyről eddig nem sokat tudni, mindössze annyit árult el a rendező, hogy sokkal sötétebb és félelmetesebb lesz, mint az első rész volt. A dolgok jelen állása is erre enged következtetni, hiszen a tegnap kiadott első poszteren ismét feltűnik az Indominus Rey dinoszaurusz, bizony viszont látjuk a sportból gyilkoló fenevadot, amit Velociraptor és Tyrannosaurus Rex génekből alkottak meg, hogy minél tökéletesebb legyen. De az biztos, hogy a képen látható dínó nem az, akivel az előző részben találkoztunk, hiszen ott a Mosasaurus lehúzta őt a vízalá, végzett az állattal az ősi tengeri szörny.

A lény halála viszont felvet egy olyan kérdést, hogy akkor honnan is jött ő? Reméljük, hogy hamarosan választ kapunk a feltett kérdésre, és csak bízunk benne, hogy szakítanak az első részben látott vonallal, vagyis hogy irányítani tudják a 65 millió éve kihalt állatokat.

A Jurassic World 2 bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Még több a témában...

James Gunn és Kevin Feige a Galaxis őrzői spin-off-jain dolgoznak

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] A Thor: Ragnarök új előzetese mindent vitt

Kévés Bence Mihály

A Thor: Ragnarok új jelmezeit mutatják be a legújabb képek

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább