Wide Screen
Image default
Filmek

Visszatér a Jurassic World gyilkológépe

Megérkezett az első promociós kép a Jurassic World 2-höz, és ami arról árulkodik, hogy visszatér az első rész legveszélyesebb dinója.

Megérkezett az első promociós kép a Jurassic World 2-höz, és ami arról árulkodik, hogy visszatér az első rész legveszélyesebb dinója.

J.A. Bayona már készíti a folytatást, melyről eddig nem sokat tudni, mindössze annyit árult el a rendező, hogy sokkal sötétebb és félelmetesebb lesz, mint az első rész volt. A dolgok jelen állása is erre enged következtetni, hiszen a tegnap kiadott első poszteren ismét feltűnik az Indominus Rey dinoszaurusz, bizony viszont látjuk a sportból gyilkoló fenevadot, amit Velociraptor és Tyrannosaurus Rex génekből alkottak meg, hogy minél tökéletesebb legyen. De az biztos, hogy a képen látható dínó nem az, akivel az előző részben találkoztunk, hiszen ott a Mosasaurus lehúzta őt a vízalá, végzett az állattal az ősi tengeri szörny.

A lény halála viszont felvet egy olyan kérdést, hogy akkor honnan is jött ő? Reméljük, hogy hamarosan választ kapunk a feltett kérdésre, és csak bízunk benne, hogy szakítanak az első részben látott vonallal, vagyis hogy irányítani tudják a 65 millió éve kihalt állatokat.

A Jurassic World 2 bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: Thor: Ragnarök

Orosz Ferenc

KRITIKA: A galaxis őrzői vol. 2.

Orosz Ferenc

KRITIKA: A galaxis őrzői

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat