Wide Screen
Image default
Filmek

Megérkeztek az első forgatási képek a Han Solo spin-offról

Először láthatjuk Alden Ehrenreichet jelmezben a Han Solo: A Star Wars Story film forgatásán, aki Harrison Ford legendás karakterét fogja megfiatalítani.

Pár napja számoltunk be arról, hogy valaki eBayen árusítani kezdte a második antológiafilm vázlatait, de ezt hivatalosan a Lucasfilm és a Disney sem erősítette meg. Most pedig magáról a főszereplőről, Alden Ehrenreichről kaptunk képet, aki Harrison Ford ikonikus karakterét fogja váltani a messzi-messzi galaxisban.

Egészen merész húzás volt a stúdiótól, mikor az Ave, Cézár! főszereplőjének adták a második spin-offot, hiszen Ford és Solo sokáig elválaszthatatlannak tűnt a mozivásznon. Most azonban mégis megpróbálják a lehetetlent Phil Lord és Christopher Miller filmjében.

A film már január vége óta forog, s pletykák szerint hamarosan végeznek is vele, ezzel átengedve a terepet a Pinewood Studiosban Colin Trevorrow rendezőnek és a Star Wars: Episode IX-nek. A TMZ-nek sikerült néhány képet készíteni, ám a főszereplőn kívül más ismerős arcot nem fedeztek fel. Talán a következő hetekben a Disney hivatalosan is előáll a film részleteivel.

Időközben a pletykák arról szólnak, hogy a filmet Fuerteventura szigetén forgatják, amit a Star Wars News Net félig-meddig meg is erősített Twitter-oldalán.

Igaz nem fogatási képek, de Woody Harrelson is megosztott pár képet, amin az utóbbi hetekben nálunk forgató Jennifer Lawrence is felbukkan. Pletykák nem érkeztek arról, hogy Jen is szerepelne a filmben, de még az is előfordulhat.

Life on the Thames

Woody Harrelson (@woodyharrelson) által megosztott bejegyzés,

Hanging with the lawrences

Woody Harrelson (@woodyharrelson) által megosztott bejegyzés,

Az egyelőre cím nélkül szereplő Han Solo-film hazai bemutatója 2018. május 24-én lesz.

Még több a témában...

Két új kép érkezett az Utazók sci-fihez

Kévés Bence Mihály

Kiderült, hogy van-e stáblista utáni jelenet a Venom végén

Kévés Bence Mihály

Részletek derültek ki a Han Solo-fimről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább