Wide Screen
Image default
Sorozatok

Megvan, hogy ki lesz a The Mandalorian főszereplője?

Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozata már egy ideje forog, de még nem jelentették be, hogy ki játssza a főszereplőt.

Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozata már egy ideje forog, de még nem jelentették be, hogy ki játssza a főszereplőt.

Készül a Disney tulajdonában lévő első élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian című produktum, aminek főszereplőjét a hírek szerint a Trónok harcából és a Narcosból ismert Pedro Pascal alakít. A Variety értesülései szerint Pedro Pascal megegyezett a stúdióval, hogy ő kapja az első főszerepet a messzi-messzi galaxisban játszódó sorozatban. Pascal neve először október elején röppent fel, és azóta is több pletyka keringett szerepéről.

A sorozatot az a Jon Favreau írja, akinek neve a Marvel Moziverzumból lehet sokaknak ismerős, hiszen ő rendezte az első és második Vasember-filmet, miközben szerepet is játszott bennük, majd később a Pókember: Hazatérésben is feltűnt Happy Hoganként. Favreau rendezőként ezúttal nem veszi ki részét a munkából, helyette epizódonként más és más rendezőt ültetnek a székbe, de írói feladata mellett vezető produceri feladatokat is ellát a Star Wars: Lázadók animációs sorozat készítőivel, Dave Filonival (aki nem mellesleg az első részt is forgatja) és Colin Wilsonnal, illetve a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kenedy is felügyeli a munkát. Filonin kívül még Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solomates), és egy meglepő név, a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is gazdagítja a szériát egy résszel.

Jango és Boba Fett utáni időkben egy másik harcos van felemelkedőben a Star Wars univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, és még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos pisztolyharcos útját követjük a galaxis külső peremén, távol az Új Köztársaság hatókörétől…

A The Mandalorian sorozat 2019 év végén debütál a Disney+ streamingszolgáltatáson.

Még több a témában...

Diego Luna mellett Adria Arjona lett a női főszereplő a Cassian Andor Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

A Star Wars egy videóban mutatta meg mind a 85 űrhajót a folytatástrilógiából

Kévés Bence Mihály

Snoke eredetileg egy női karakter lett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat