Megtalálták, ki fejleszti a Knights of The Old Republic játékot?

Szokás szerint a LinkedIn-t hívták segítségül a nyomozáshoz.

Egészen érdekes diskurzusok kezdtek kialakulni az elmúlt napokban, ugyanis több belsős szivárogtató tudni vélte, hogy már bizony készülőben van valamiféle Star Wars KOTOR alkotás. Régebben egyértelműen nem illett bele a Disney portfóliójába, azonban újabban már teljesen más irányt is megengednek a Lucasfilm Games-en keresztül. Sok kérdés merült még fel ezzel kapcsolatban, az egyik legfontosabb, hogy melyik brigád is készíti most ezt a játékot.

Igazán jó híreket tudunk hozni, hiszen egy orosz oldal nyomozása alapján az Aspyr Media a legesélyesebb nevező erre a címre. Nem ismeretlen már számukra ez a mű, hiszen az eredeti KOTOR-t ők portolták mobilokra. Erősítettek is azóta a csapaton, hiszen rengeteg volt BioWare-es dolgozó található már meg a kötelékükben. Felsorolni is nehéz lenne azt a számú alkalmazottat, akiket átvettek és már náluk dolgoznak a „következő nagy dolgon”.

Ezt a teóriát erősíti, hogy szinte az összes LinkedIn profilból kiderül, hogy kisebb-nagyobb Star Wars-os kötődésű tapasztalata a legtöbb fejlesztőnek van. Létezik olyan is, aki egyenesen az eredeti Knights of The Old Republic alkotás elkészítésében segédkezett a BioWare-nél. Ennél jobb ajánlólevél nem is kell az új címhez, az információkból egészen erős gyanú él bennünk, hogy sikerült megtalálni a fejlesztőbrigádot. Jason Schreier elmondása szerint sosem találtuk volna ki, kik készítik. Most úgy néz ki, mégis meglett.

Total
3
Shares
Previous Article
Kong: Koponya-sziget

A Netflix bejelentette, hogy egy Koponya-sziget anime sorozaton dolgozik

Next Article
Örökkévalók

Kevin Feige még nem hallott olyan jól felvázolt történetet, mint amivel Chloé Zhao, az Örökkévalók rendezője előállt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!