A hírek szerint dolgoznak egy Star Wars Knights of The Old Republic játékon

Több információ erősítette meg az új KOTOR alkotás létezését.

Tegnap sikerült felkavarnia az állóvizet elég rendesen Bespin Bulletin legújabb adásának, amiben arról mesélt, hogy tudomása szerint már dolgoznak egy KOTOR alkotáson. A szivárogtatóról azt kell tudni, a múltban sikerült már neki valósnak bizonyuló információkat előbányásznia, így nem számít totális légbőlkapottnak a tőle származó híresztelés. 

Pontos információkat sajnos nem tudott megosztani velünk, azonban azt biztosra állítja, hogy nem az EA berkein belül készül ez a dolog. Ezt a tényt alá tudta támasztani a méltán híres Jason Schreier is, ami így egészen érdekessé teszi a szituációt. Ő még ráadásul azt is hozzátette, hogy egy olyan csapat fejlesztgeti az új KOTOR játékot, akit ki sem tudnánk találni. A jó hírek és az öröm itt marad velünk, azonban az a kérdés sem hagyhat minket nyugodni, hogy akkor pontosan ki is lesz érte felelős?

Nem sokkal visz minket közelebb egy másik belsős információkat szolgáltató kommentje sem. Shinobi szerint nem olyan rejtélyes ez a dolog, egyszerűen egy olyan névről van szó, amit még nem ismer mindenki. Ha nagyon tippelnünk kéne az InXile Studios mellett tennénk le a voksunkat, ugyanis már többen susmogtak egy bizonyos együttműködésről a Microsoft és a Lucasgames Studios között és a srácok az álláshirdetések szerint egy first person szerepjátékon ügyködnek. A többi XGS fejlesztő meg eléggé el van havazva.

Nem értünk még a jó hírek végére, ugyanis ugyan ezen információ között találhatjuk, hogy úton van már egy fejvadászos Star Wars alkotás is. Vagy a Ubisoft vagy az EA ügyködik rajta, sajnos a forrás ezt nem tudta pontosan megmondani. Az utóbbi tarsolyában elméletileg a Battlefront 3-on kívül is van még egy nagyobb projekt. Nagyon érdekes, ahogy a korlátozott jelenlét után ennyire felkapták a híres sorozatot, reméljük a jövőben sok érdekes és minőségi játék lát napvilágot a témában.

Total
4
Shares
Previous Article
Godzilla

Az ott tényleg MechaGodzilla?! Ti kiszúrtátok a Godzilla vs. Kong első előzetesében?

Next Article
Godzilla vs Kong

A kérdés amit mindenki feltett a Godzilla vs Kong előzetes után: Kong miért olyan nagy?

Related Posts