James Bond

Megtalálták Daniel Craig utódját, a következő James Bondot?

A James Bond 25 lehet Daniel Craig utolsó megbízása, hírek szerint a jubileumi rész után nem vállal több titkosügynökös szerepet a franchisenál.

A James Bond 25 lehet Daniel Craig utolsó megbízása, hírek szerint a jubileumi rész után nem vállal több titkosügynökös szerepet a franchisenál.

A legfrissebb pletykák szerint Henry Cavill lesz a következő James Bond, mivel az Eon Productions már nagy erőkkel keresi az új színészt, aki a James Bond 25 után válthatja Daniel Craiget a franchisenál.

A Crazy Days and Nights értesülései szerint a stúdió legjobb választása Cavill lehet a Craig utáni időkre, mint ismert Daniel Craig a James Bond 25-tel elköszön a franchisetól. Éppen tegnap jelentették be, hogy Danny Boyle utódját Cary Joji Fukunaga személyében megtalálták, ő fogja ellátni a rendezői teendőket a huszonötödik rész gyártása során. A most napvilágot látott pletyka azután jött, hogy megjelentek olyan hírek, miszerint a Warner Bros. egy új univerzum építésébe vág, így nem készül el a sokat pletykált Az acélember második részre, és Superman helyett minden erőforrást a tervezés alatt álló Supergirl-filmre csoportosítják át. Az ügy hátterében egy Shazam! cameo balhé húzódik, miszerint Cavill zsúfolt naptára miatt nem tudta elvállalni a szerepet, és ezért megorrolt rá a stúdió.

Boyle még múlt hónapban jelentette be, hogy kreatív különbségek támadtak közte és Barbara Broccoli, illetve Michael G. Wilson producerek között, ezért távozik a projekt éléről. Pletykák szerint a gondot az okozta, hogy Boyle saját forgatókönyvíróját szerette volna megbízni a szkripttel, ez azonban nem tetszett a producereknek. Boyle és John Hodge elképzelése az eredeti tervekkel ellentétben az volt, hogy Bond áldozatul esik a filmben, így könnyítették volna meg a stúdió helyzetét, hogy új Bondot köszöntsünk a jövőben. A megoldás végül az lett, hogy a rendező és az író is elhagyta a James Bond 25 fedélzetét, és a történet írását biztos kezekre bízták. Neil Purvis és Robert Wade páros dolgozik az új forgatókönyvön, akik A világ nem elég része óta szállítják a hol jobb, hol katasztrófába hajló történeteket az angol titkosügynök rajongóinak.

Total
1
Shares
Previous Article

Lassabb ütemben készülnek Star Wars-filmek a jövőben

Next Article

Joaquin Phoenix sminkben a Joker próbafelvételén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!