22 Jump Street írójával készül a Supergirl-film

A Warner Bros. megkezdte egy Supergirl-film előkészületét is, méghozzá a 22 Jump Street forgatókönyvírójával.

A Warner Bros. megkezdte egy Supergirl-film előkészületét is, méghozzá a 22 Jump Street forgatókönyvírójával.

A Deadline forrása megtudta, hogy meglepő módon a Warner Bros. és DC Comics egy Supergirl-filmen dolgozik, ami Krypton utolsó lányára fog fókuszálni, azonban a forrás megjegyezte, hogy film még nagyon korai fázisban jár. Éppen ezért a stúdió csak Oren Uziel írót bízta meg a feladattal, aki az elmúlt években olyan filmeken dolgozott, mint a 22 Jump Street, a Freaks of Nature, Shimmer Lake vagy a legutóbbi műve, a The Cloverfield Paradox. Jelenleg pedig a Sonic the Hedgehod és a Mortal Kombat reboot szkriptjét dolgozott.

Részleteket nem árultak el a tervezés alatt álló új szuperhősfilmről, aminek még producerei sincsenek, így valószínűleg eltart egy jó darabig, míg előrelépés történik a projekt térén. Azonban úgy tudják, hogy a Supergirl a Man of Steel folytatás mellett a legnagyobb prioritással bír, kérdéses azonban, hogy mikor találkozunk Henry Cavill alakításában legközelebb Supermannal, akiről korábban pletykálták, hogy szerepet kap a jövőre érkező Shazam!-ban, de erre kevés esélyt látunk. A Supergirl viszont nagyszerű lehetőséget biztosít a Warnernek, hogy újra rivaldafénybe hozzák Supermant, akit szó szerint beárnyékolt Az Igazság Ligája.

A stúdió korábban bejelentett több olyan önálló projektet is a Worlds of DC világban, mint a Joker eredettörténetet, a Birds of Prey spin-offot, Matt Reeves kezei alatt készülő The Batmant, vagy a Flash-filmet, amit a legfrissebb pletykák szerint jövő év elején kezdenek forgatni.

Total
26
Shares
Previous Article

Johnny Depp-pel az élen érkezik A Karib-tenger kalózai 6. része?

Next Article
Thor

Majdnem Thor nagyapja is szerepelt a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!