Főoldal Filmek Megosztották az első kulisszák mögötti képet az Avatar 3. részből
Filmek

Megosztották az első kulisszák mögötti képet az Avatar 3. részből

Két na'vi látható az Avatar 3. első hivatalos fényképén. Kik lehetnek ők?

155
Avatar: A víz útja
Forrás: 20th Century Studios

Egy új, kulisszák mögötti kép debütált az interneten az Avatar 3. részből, amely első pillantást enged a Pandorára való visszatérésre. Lehet, hogy később jön ki az Avatar 3. a mozikba, de Jon Landau producer nem fogja vissza magát, miután a Twitteren közzétett egy új, kulisszák mögötti képet.

Mint azt már valószínűleg sokan tudják, egy évvel eltolták a harmadik rész premierjét az írói sztrájk miatt, ez pedig magával vonta azt is, hogy a sorozat negyedik és ötödik része és évekkel később kerül csak bemutatásra. Sokan felhördültek a Disney döntésén, miért kellett elnapolni a premiert, mivel James Cameron többször is azt nyilatkozta, hogy leforgatták a filmet, elkészültek a munkálatokkal. Nos, ez nem teljesen így van, ahogy arra Landau korábban már utalt, maradtak még olyan jeleneteket, amelyeket nem rögzítettek, másfelől pedig bőven akad még teendő a folytatással a kulisszák mögött. Ezzel magyarázható, hogy miért kellett 1 évvel eltolni a premiert.

Minden egyes Avatar-film egy izgalmas, de epikus vállalkozás, amelyhez időre van szükség, hogy elérjük azt a minőségi szintet, amelyre mi filmkészítők törekszünk, és amelyet a közönség elvár. A csapat keményen dolgozik, és alig várjuk, hogy 2025 decemberében visszahozzuk a közönséget Pandorára.

Jon Landau

A producer által megoszott képen egy fiatal na’vi látható, bár ebből a szögből nem derül ki, hogy melyik főhősről van szó, illetve egy másik, karcsúbb másik na’vi áll mellette, aki valamilyen fekete fejfedőt visel. Mi arra tippelnénk, hogy az egyik új törzs képviselőjét láthatjuk a fényképen. Cameron még tavaly elárulta, hogy a harmadik részben új törzset ismerhetünk meg, és nem mindegyik törzs olyan barátságos és befogadó, mint az Omaticaya és a Metkayina volt.

“Vannak jó emberek és vannak rossz emberek” – mondta korábban Landau. “Ugyanez a helyzet a na’vik oldalán is. Gyakran az emberek nem látják magukat rossznak. Mi a gyökere annak, hogy miként fejlődnek olyanná, amit mi rossznak érzékelünk? Talán vannak más tényezők is, amelyekkel nem vagyunk tisztában.”

De más dolgokban is fordulatot hoz a következő rész. A közelgő Avatar folytatásban Jake Sully helyett a fia, Lo’ak lesz a film narrátora. “Például Lo’ak valóban olyan karakterré vált, akivel azonosulnak az emberek, és talán megoldom, hogy – most már ő a narrátor – ó, namost elszóltam magam” – mondta Cameron.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Az Avatar 3. “hektikus” utómunkálatairól és a tervezett megjelenési dátumról beszélt James Cameron

Kőkeményen dolgoznak az Avatar 3. részén, hogy tartani tudják a megjelenési időpontot.

Avatar: A víz útja
FilmekBREAKING

A Disney egy évvel eltolta az Avatar 3. bemutatóját, de a negyedik és ötödik rész is jóval később érkezik

Az írói sztrájk miatt a Disney átrendezte a naptárját, egy évvel később...

Avatar: A víz útja
Filmek

James Cameron újabb na’vi klánt leplezett le az Avatar készülő folytatásaiból

A hamunépe mellett egy másik klánt is megismerhetünk az Avatar folytatásaiban.