Főoldal Sorozatok Meglepő dolgot árult el Kevin Feige a Moon Knight és a She-Hulk Disney+ sorozatokról
Sorozatok

Meglepő dolgot árult el Kevin Feige a Moon Knight és a She-Hulk Disney+ sorozatokról

Nem lelkesedünk a She-Hulk terveiért.

330
She-Hulk

Nemrég a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egészen váratlan dolgot árult el a korábban bejelentett két projektről. A vezető szavai szerint a Holdlovag és a She-Hulk olyan sorozatok lesznek, amikre eddig még nem volt példa – a Marvel Moziverzum berkein belül legalábbis biztosan nem.

Bár Tatiana Maslany korábban próbálta tagadni, hogy ő kapta volna a She-Hulk című sorozat főszerepét, azonban két hete a Disney Investor Day 2020 alatt megerősítést kapott, hogy ő lesz Jennifer Walters a tévé képernyőin. A korábbi hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy Oscar Isaac még nem írt alá a szerepre, de többen úgy vélik, hogy ő lesz a befutó Holdlovag megtestesítőjére.

A Marvel Studios tervei alapján minden korábbinál nagyobb kapcsolatokra készülhetünk az előttünk álló néhány évben, hiszen már nemcsak a mozifilmekkel, hanem a sorozatokkal is bővítik a világ legnagyobb filmes univerzumát. Az Emmy Magazine szeretett volna betekintést nyerni a címben szereplő két sorozat munkálataiba. Feige úgy hivatkozott Holdlovagra, mint egy akcióhősre, aki kiugrik az épületekből és harcba keveredik. Ez teljesen rendben van, pont erre várnak a rajongók. Ezenfelül pedig megismerjük az ősi egyiptomi ikonográfiát is, Holdlovag-sorozat követi majd a főhős korábbi tengerészgyalogos múltját is, valamint a disszociatív identitászavarokkal kapcsolatos problémákat is. Lényegében a sorozat egyedülálló lesz a mentális betegségek bemutatásában.

Ami pedig a She-Hulkot illeti, Feige bedobta, hogy egy félórás jogi vígjátéknak néz ki, és ez egy olyan műfaj, amivel a Marvel Studios még soha nem foglalkozott. Ismerve a karaktert, nem véletlen a döntés, hiszen Bruce Banner unokahúga, Jennifer Walters ügyvédként dolgozik. John Byrne képregénye inspirálhatta a készítőket a történet kifundálásakor. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből, bár kétségtelen, hogy nem egy ilyen sorozatról álmodtak a rajongók a bejelentés pillanatában.

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...