Megjelent a Mario Kart Live: Home Circuit

Az AR élmény visszahozhatja picit a gyerekkort.

A mester 35. szülinapja alkalmából már említettük a Mario Kart Live: Home Circuit-ot, de érdemes most egy kicsit újra felidézni mi is ez, hiszen már meg is jelent a játék.

A játékot könnyű beüzemelni, és villámgyorsan beleugrani a versenyekbe: kezdéséhez el kell helyeznünk a négy kaput a szobában, majd át kell vezetnünk mindegyiken a kisautót, hogy ezzel elkészítsük a pálya alaprajzát. Amint kialakítottuk a pályát, jöhet a verseny! Minden verseny során ismerős Mario Kart elemekkel találkozunk a játékban, melyek hatással vannak fizikai kisautónk mozgására is, így a frenetikus szórakozás, amit a Mario Kart játékoktól már megszokhattunk, újabb dimenzióval bővül. Ha a játékban megragadunk egy gombát, a valóságban is begyorsul játékautónk, ha pedig eltalál minket egy piros teknős, igazi kisautónk is megáll pályáján.

A játékautót úgy tervezték, hogy sokféle beltéri felületen képes legyen hatékonyan versenyezni, keményfa vagy laminált padlón, járólapon vagy akár rövid szálhosszúságú padlószőnyegen, így akár különböző felületeket is kombinálhatunk egyetlen versenypálya kialakítása során. Többféle játékmódot is élvezhetünk: a 8 kupát és összesen 24 különböző pályát tartalmazó Grand Prix mellett indíthatunk saját futamokat (Custom Race), versenyezhetünk az óra ellen (Time Trial), az igazi kihívást pedig a tükrözött pályák hozhatják el.

A Velan Studios és a Nintendo partnerségében készített Mario Kart Live: Home Circuit tartalmaz egy játékautót – Mario vagy Luigi figurájával a volán mögött, attól függően, melyik  szettet veszed meg -, négy kaput, két kanyarjelölőt, amik a pálya javítására szolgálnak, valamint USB töltőkábelt a játékautóhoz. A játék szoftvere ingyenes letöltésként érkezik a Nintendo eShopban, és letöltés után szinkronizálódik a fizikai kisautó hardverével. Több, akár 4 játékos is versenyezhet egymás ellen akár Grand Prix akár Custom Race játékmódokban.

Total
0
Shares
Previous Article
Pókember

Forog a Pókember 3. és még 2020 vége előtt látunk belőle valamit

Next Article

Hőkamerás felvételek igazolják, hogy nem melegszik az Xbox Series X

Related Posts