Marvel Kapitány Jude Law

Megerősítették Jude Law összes szerepét a Marvel Kapitányban

Végül a filmhez megjelentetett kártyajáték buktatta le, hogy kit játszik Jude Law a Marvel Kapitányban.

Végül a filmhez megjelentetett kártyajáték buktatta le, hogy kit játszik Jude Law a Marvel Kapitányban.

Az elmúlt hetekben több pletyka is megjelent, hogy Jude Law kit játszik majd a Marvel Kapitányban. Előbb csak úgy hittük, hogy a Mar-Vell nevű Starfoce kommandó egység vezetőjét kelti életre, majd több jel is arra utalt, hogy egy másik titokzatos karaktert is az angol színész fog életre kelteni. Most a világ egyik legnagyobb online webáruháza végre megerősítette ezt a teóriát is. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az Amazon kínálatában feltűnt egy Captain Marvel: Secret Skrulls nevű kártyajáték, ami több részletre is felhívta figyelmünket a hamarosan a mozikba kerülő Carol Danvers önálló filmjéből, beleértve azt is, hogy Jude Law valóban eljátssza Yon-Rogg szerepét is a filmben. Egészen tegnapig nem volt hivatalos, hogy Yon-Rogg a címszereplő legnagyobb nemezisét látjuk-e a filmben, pedig a Funko játékfigurái már hónapokkal korábban leleplezték nekünk, azonban a film producere tisztázta, s megerősítette a karaktert szerepét a filmben, ma estig már csak az nem volt világos, hogy Jude Law játszik-e a szerepben. És igen, Jude Law valóban két karaktert játszik a márciusban érkező filmben.

Jude Law Marvel Kapitány

A Marvel Kapitány hivatalos weboldala már hetekkel korábban megerősítette az első pletykákat, miszerint Mar-Vell lesz az ő karaktere a filmvásznon, aki mentorát alakítja Carol Danversnek, ellenben a másik szerepével, aki Marvel Kapitány egyik legnagyobb ellenfele a képregényekben. Így már érthető a stúdió lépése, miért kellett Jude Law karakterének nevét törölni a leírásból, és miért volt ez a nagy titkolózás a film körül.

A képregények szerelmesei találkozhattak már a Mar-Vell névvel, ugyanakkor teljesen ismeretlen lehet a mozi szerelmeseinek, miközben sokkal ismertebb és mélyebb múlttal bíró Yon-Rogg csalogatóbb lehet a szuperhősfilmek kedvelőinek, akit a képregényekben is részletesebben tárgyaltak már. Mar-Vell egy gazember, akit évtizedekkel korábban megöltek a képregényekben, és csak a közelmúltban támadt fel, akkor is egy rövid időre. Talán a Marvel is azokban a szereplőkben bízik jobban, akiket a közvéleményben is jobban megalapoztak, s így a film főgonosza valóban Yon-Rogg lehet. Vagy mégsem? Március 7.-én kiderül, ugyanis akkor mutatják be hazánkban a Marvel Kapitányt a mozikban.

Total
2
Shares
Previous Article
Új Mutánsok

Az Új Mutánsok lehet az X-Men franchise utolsó része, amit moziban mutatnak be

Next Article
Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy-film lehet a Marvel első korhatáros filmje?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!