Jude Law Marvel Kapitány

Megerősítették Yon-Rogg szerepét a Marvel Kapitányban

A Marvel Kapitány producere megerősítette, hogy Yon-Rogg nemezis is szerepelni fog a márciusban érkező Carol Danvers önálló sztorijában.

A Marvel Kapitány producere megerősítette, hogy Yon-Rogg nemezis is szerepelni fog a márciusban érkező Carol Danvers önálló sztorijában.

Hónapok óta tartó pletykát erősített meg a film egyik producere, miszerint Yon-Rogg is feltűnik majd a Marvel Kapitányban. Természetesen ennél többet nem árult el a Marvel Studios, így még mindig kérdéses, hogy ki fogja eljátszani Carol Danvers legnagyobb ellenfelét a Marvel Moziverzumban, de ahogy arról már korábban írtunk, talán Jude Law Mar-Vell karaktere mellett egy másik szerepet is betölteni kíván a filmbe, és így ezzel egyben ő lehet a főszereplő mentora, illetve ellenfele a Skrullok mellett. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A színész korábban elárulta már, hogy Mar-Vellt alakítja a filmvásznon, amit később a Marvel Kapitány hivatalos oldalán olvasható leírás is megerősített – tisztázatlan okokból ezt később törölték -, azonban a Jonathan Schwartz producer a Screen Rant oldalnak adott interjúban elárulta, hogy Yon-Rogg is feltűnik a filmben.

Yon-Rogg felbukkan, igen. A mitológia fontos részét teszi ő ki.

Azt azonban már nem kommentálta a producer, hogy igazak-e a pletykák, hogy Mar-Vell mellett Yon-Roggot is Jude Law játssza a filmben, de amennyiben hihetünk a játékfiguráknak, akkor bizony az angol úriember egyszerre két karaktert is életre kelt a Marvel Moziverzum első önálló szuperhősfilmjében. Yon-Roggról egyébként azt kell tudni, hogy egykor Kree harcos volt ő is, akárcsak Carol Danvers, ami részben ahhoz vezetett, hogy Carol akkora erőre tett szert. Függetlenül attól, hogy milyen szerepet szánnak Yon-Roggnak, érdekes szerepet tölthet be a filmben.

A március 7-én érkező Marvel Kapitány három hivatalos képet is kapott, most ezekből is csemegézhetünk:

Total
1
Shares
Previous Article
Tom Hiddleston Loki

Érdekes részletre hívták fel figyelmünket a Loki minisorozatról

Next Article
Margot Robbie Barbie

Margot Robbie szereplésével készül a Barbie-film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!