Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Megerősítették Yon-Rogg szerepét a Marvel Kapitányban

A Marvel Kapitány producere megerősítette, hogy Yon-Rogg nemezis is szerepelni fog a márciusban érkező Carol Danvers önálló sztorijában.

Hónapok óta tartó pletykát erősített meg a film egyik producere, miszerint Yon-Rogg is feltűnik majd a Marvel Kapitányban. Természetesen ennél többet nem árult el a Marvel Studios, így még mindig kérdéses, hogy ki fogja eljátszani Carol Danvers legnagyobb ellenfelét a Marvel Moziverzumban, de ahogy arról már korábban írtunk, talán Jude Law Mar-Vell karaktere mellett egy másik szerepet is betölteni kíván a filmbe, és így ezzel egyben ő lehet a főszereplő mentora, illetve ellenfele a Skrullok mellett.

A színész korábban elárulta már, hogy Mar-Vellt alakítja a filmvásznon, amit később a Marvel Kapitány hivatalos oldalán olvasható leírás is megerősített – tisztázatlan okokból ezt később törölték -, azonban a Jonathan Schwartz producer a Screen Rant oldalnak adott interjúban elárulta, hogy Yon-Rogg is feltűnik a filmben.

Yon-Rogg felbukkan, igen. A mitológia fontos részét teszi ő ki.

Azt azonban már nem kommentálta a producer, hogy igazak-e a pletykák, hogy Mar-Vell mellett Yon-Roggot is Jude Law játssza a filmben, de amennyiben hihetünk a játékfiguráknak, akkor bizony az angol úriember egyszerre két karaktert is életre kelt a Marvel Moziverzum első önálló szuperhősfilmjében. Yon-Roggról egyébként azt kell tudni, hogy egykor Kree harcos volt ő is, akárcsak Carol Danvers, ami részben ahhoz vezetett, hogy Carol akkora erőre tett szert. Függetlenül attól, hogy milyen szerepet szánnak Yon-Roggnak, érdekes szerepet tölthet be a filmben.

A március 7-én érkező Marvel Kapitány három hivatalos képet is kapott, most ezekből is csemegézhetünk:

Még több a témában...

Magyarul is nagyon zúzós lett a Thor: Ragnarök előzetese

Kévés Bence Mihály

Brie Larson hezitált azon, hogy elvállalja-e a Marvel kapitány szerepet

Kévés Bence Mihály

Pókember az Idegenben bemutatója után is marad a Marvel Moziverzumban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább