Obi-Wan Kenobi

Megerősítették, hogy Ewan McGregor visszatér Obi-Wan Kenobi szerepében

A hosszú pletykák után végre megerősítették, hogy Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi lesz a messzi-messzi galaxisban.

A hosszú pletykák után végre megerősítették, hogy Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi lesz a messzi-messzi galaxisban.

Évek óta pletykáltak már az Obi-Wan Kenobi projektről, ami előbb egy antológiafilmnek nézett ki Ewan McGregor főszereplésében, majd az év elején már arról cikkeztek, hogy nem is spin-off, hanem egy minisorozat lesz a novemberben induló Disney+ streamingszolgáltatásra. Úgy tűnik, hogy Ewan McGregor aláírt a szerepre, így a rajongók kedvenc jedimestere hamarosan visszatér. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ahogy arról tegnap a Cinelinx két független forrásra hivatkozva már beszámolt a nagy hírről, hogy McGregor és a Disney aláírta a szerződést, ám a hivatalos bejelentésre még várni kell, azt csak egy hét múlva a Disney D23 Expón fogják nyilvánosságra hozni. Ma reggelre már a MakingStarWars oldal is arról írt, hogy az Obi-Wan Kenobi projekt zöld lámpát kapott, és sorozat formájában mesélik el Kenobi mester kimaradt történetét.

A mindig biztos forrásokra hivatkozó Deadline is megerősítette, hogy a színész valóban kontraktust írt alá a mikiegeres céggel egy eddig cím nélküli Disney+ sorozatra. Mi másról is lehetne szó, mint a régóta várt Obi-Wan Kenobi projektről, hiszen maga a színész is többször kijelentette, mennyire szívesen lenne újra Kenobi. Hivatalos bejelentést csak a D23 Expón kapunk, ahol a Star Wars: Skywalker kora mellett ez lesz az egyik fő panel.

Obi-Wan Kenobi

Total
45
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor már a szerződést is aláírta, hogy ismét ő legyen Obi-Wan Kenobi?

Next Article

Elképesztően szépek az új DualShock 4-esek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!