Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Megerősítették, hogy Ewan McGregor visszatér Obi-Wan Kenobi szerepében

A hosszú pletykák után végre megerősítették, hogy Ewan McGregor ismét Obi-Wan Kenobi lesz a messzi-messzi galaxisban.

Évek óta pletykáltak már az Obi-Wan Kenobi projektről, ami előbb egy antológiafilmnek nézett ki Ewan McGregor főszereplésében, majd az év elején már arról cikkeztek, hogy nem is spin-off, hanem egy minisorozat lesz a novemberben induló Disney+ streamingszolgáltatásra. Úgy tűnik, hogy Ewan McGregor aláírt a szerepre, így a rajongók kedvenc jedimestere hamarosan visszatér.

Ahogy arról tegnap a Cinelinx két független forrásra hivatkozva már beszámolt a nagy hírről, hogy McGregor és a Disney aláírta a szerződést, ám a hivatalos bejelentésre még várni kell, azt csak egy hét múlva a Disney D23 Expón fogják nyilvánosságra hozni. Ma reggelre már a MakingStarWars oldal is arról írt, hogy az Obi-Wan Kenobi projekt zöld lámpát kapott, és sorozat formájában mesélik el Kenobi mester kimaradt történetét.

A mindig biztos forrásokra hivatkozó Deadline is megerősítette, hogy a színész valóban kontraktust írt alá a mikiegeres céggel egy eddig cím nélküli Disney+ sorozatra. Mi másról is lehetne szó, mint a régóta várt Obi-Wan Kenobi projektről, hiszen maga a színész is többször kijelentette, mennyire szívesen lenne újra Kenobi. Hivatalos bejelentést csak a D23 Expón kapunk, ahol a Star Wars: Skywalker kora mellett ez lesz az egyik fő panel.

Obi-Wan Kenobi

Még több a témában...

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Újabb elkaszált Star Wars játékra derült fény

Sinka Tamás

A Disney tisztába tette a Star Wars idővonalat, hogy mikor játszódnak a filmek és a sorozatok

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon