Főoldal Sorozatok Megerősítést kapott, hogy Yahya Abdul-Mateen II lesz Wonder Man a Disney+ készülő Marvel-sorozatában
Sorozatok

Megerősítést kapott, hogy Yahya Abdul-Mateen II lesz Wonder Man a Disney+ készülő Marvel-sorozatában

Az Aquaman 2. főgonosza csatlakozik a Marvelhez.

347
Yahya Abdul-Mateen II

A hónap elején a Screen Geek lehozott egy pletykát, miszerint az Aquaman és a Watchmen sztárja, Yahya Abdul-Mateen II arra készül, hogy átugorjon a Marvelhez, s eljátssza Wonder Mant a készülő sorozatban. Megerősítést nyert, hogy az oldalnak igaza volt, mivel a Deadline most arról számolt be, hogy hivatalosan felkérték Simon Williams szerepére.

A sorozatról szóló hírek először júniusban jelentek meg, később kiderült, hogy az Oscar-díjas Vasember 3. és Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája sztárja, Sir Ben Kingsley visszatér Trevor Slattery szerepében. A Marvel Studios hivatalosan még nem erősítette meg, de tudomásunk szerint valóban egy tévésorozat lesz, nem pedig egy különkiadás.

A Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton felügyeli a munkát, ő lesz a Wonder Man című sorozat executive producere Andrew Guest íróval. Az ő nevéhez olyan sikersorozatok fűződnek, mint a Brooklyn Nine-Nine, a 30 Rock és a Community, és Guest lesz a sorozat vezető írója (azaz showrunner). A rendezőket még nem jelölték ki, de várhatóan Cretton néhány epizódra megafont ragad majd.

Cretton fontos szerepet játszik a The Multiverse Saga később fejezetében, ugyanis nyáron kiderült, hogy ő lesz a Bosszúállók: A Kang-dinasztia rendezője, szóval kíváncsian várjuk, hogy vajon a Wonder Man milyen szerepet kap a készülő filmben.

A Marvel kockásain Wonder Man a Bosszúállók #9. számában debütált 1964-ben. Eredetileg gonosztevő volt, de később visszaváltozott, és az 1970-es években hőssé (és Bosszúállóvá) vált. Testvére a Kaszás, míg Ultron az ő agyhullámait használta fel a The Vision elkészítésére (ezzel is adva nekik egyfajta testvéri kapcsolatot). Később Simon Williams helyet kapott a West Coast Avengers formációban, és végül sikeres színész és kaszkadőr lett. A galaxis őrzői vol. 2. majdnem tartalmazott egy húsvéti tojást a karakter hollywoodi hátterére. Itt Nathan Fillion kölcsönözte a karakter arcát néhány filmplakáthoz, de ezek nem kerültek be a végső vágásba.

Wonder Man
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...