x
Sorozatok

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája legnagyobb sztárja visszatér a Disney+ Wonder Man sorozatában

Megvan az első visszatérő, aki csatlakozott a Wonder Man karaktereihez.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája legnagyobb sztárja visszatér a Disney+ Wonder Man sorozatában
  • Publishedaugusztus 30, 2022

Ez az első hír a szereposztással kapcsolatban a Marvel Studios közelgő Wonder Man Disney+ sorozatához, de nem magának Simon Williamsnek a kilétére derült fény. A Variety szerint miután ellopta a show-t a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája című filmben, Sir Ben Kingsley újra Trevor Slattery szerepét fogja játszani a Disney+ készülő Wonder Man című sorozatában.

A bukott színésznek számító karakter a Vasember 3-ban debütált, mint az “ál-Mandarin” vezetője, mielőtt visszatért volna az All Hail the King Marvel One-Shotban, és egy vicces mellékszerepet kapott a tavaly bemutatott a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című filmben.

Nehéz megmondani, hogy Trevor hogyan kapcsolódik majd a Wonder Man történetéhez, de Kingsley állítólag “főszerepet” játszik a sorozatban, és Slattery visszatérése alátámaszthatja azt a nemrég megjelent pletykát, miszerint a sorozatot hollywoodi szatíraként fejlesztik.

A képregényekben Williams eredetileg Tony Stark ellenségeként mutatkozott be, mielőtt hősként csatlakozott volna a Bosszúállókhoz, miközben sikeres színészi karriert is beindított, és a karakter hollywoodi háttere várhatóan szerves része lesz a sorozatnak.

A sorozatról csak annyit tudunk biztosan, hogy Destin Daniel Cretton íróként dolgozik a projekten a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet, A stúdió és a Balfékek írójával, Andrew Guesttel közösen, aki egyben showrunner szerepét is betölti, és nem mellesleg a Sólyomszem producere is volt.

Mandarin
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.