Főoldal Sorozatok A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája legnagyobb sztárja visszatér a Disney+ Wonder Man sorozatában
Sorozatok

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája legnagyobb sztárja visszatér a Disney+ Wonder Man sorozatában

Megvan az első visszatérő, aki csatlakozott a Wonder Man karaktereihez.

377
Trevor Slattery

Ez az első hír a szereposztással kapcsolatban a Marvel Studios közelgő Wonder Man Disney+ sorozatához, de nem magának Simon Williamsnek a kilétére derült fény. A Variety szerint miután ellopta a show-t a Shang-Chi és a Tíz gyűrű legendája című filmben, Sir Ben Kingsley újra Trevor Slattery szerepét fogja játszani a Disney+ készülő Wonder Man című sorozatában.

A bukott színésznek számító karakter a Vasember 3-ban debütált, mint az “ál-Mandarin” vezetője, mielőtt visszatért volna az All Hail the King Marvel One-Shotban, és egy vicces mellékszerepet kapott a tavaly bemutatott a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című filmben.

Nehéz megmondani, hogy Trevor hogyan kapcsolódik majd a Wonder Man történetéhez, de Kingsley állítólag “főszerepet” játszik a sorozatban, és Slattery visszatérése alátámaszthatja azt a nemrég megjelent pletykát, miszerint a sorozatot hollywoodi szatíraként fejlesztik.

A képregényekben Williams eredetileg Tony Stark ellenségeként mutatkozott be, mielőtt hősként csatlakozott volna a Bosszúállókhoz, miközben sikeres színészi karriert is beindított, és a karakter hollywoodi háttere várhatóan szerves része lesz a sorozatnak.

A sorozatról csak annyit tudunk biztosan, hogy Destin Daniel Cretton íróként dolgozik a projekten a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet, A stúdió és a Balfékek írójával, Andrew Guesttel közösen, aki egyben showrunner szerepét is betölti, és nem mellesleg a Sólyomszem producere is volt.

Mandarin
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.