Wonder Man

A Shang-Chi rendezője a Wonder Man Disney+ sorozatán dolgozik

A következő hetekben több nagy projektet is bejelenthet a Marvel Studios.

Tegnap késő este egy izgalmas hír látott napvilágot a külföldi portálokon, ugyanis kiderült, hogy a Marvel Studios egy újabb tévésorozatot fejleszt a Disney+ streaming szolgáltató számára egy teljesen új karakterrel a főszerepben. Végre Simon Williams is reflektorfénybe kerül.

A Disney+ negyedéves beszámolójának közeledtével a remények szerint a Marvel Studios egy új tévésorozat-hullám bejelentésére készül. Az egyik ilyen projekt azonban már időnap előtt lelepleződött, a The Hollywood Reporter ugyanis megerősítette, hogy a Wonder Man már hivatalosan is fejlesztés alatt áll. Bár a projekt még korai stádiumban van, a remények szerint a forgatás már 2023-ban elkezdődhet.

A legizgalmasabb hír, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton direktor Andrew Guest íróval dolgozik a sorozaton. Az ő nevéhez olyan sikersorozatok fűződnek, mint a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet, a 30 Rock és a Community, továbbá Guest a Wonder Man című sorozat vezető írója (azaz showrunner) is egyben. Cretton lesz az vezető producer, és feltehetően néhány epizódnál még a rendezői székbe is beleül.

A Marvel kockásain Wonder Man a Bosszúállók #9. számában debütált 1964-ben. Eredetileg gonosztevő volt, de később visszaváltozott, és az 1970-es években hőssé (és Bosszúállóvá) vált. Testvére a Kaszás, míg Ultron az ő agyhullámait használta fel a The Vision elkészítésére (ezzel is adva nekik egyfajta testvéri kapcsolatot).

Később Simon Williams helyet kapott a West Coast Avengers formációban, és végül sikeres színész és kaszkadőr lett. A galaxis őrzői vol. 2. majdnem tartalmazott egy húsvéti tojást a karakter hollywoodi hátterére. Itt Nathan Fillion kölcsönözte a karakter arcát néhány filmplakáthoz, de ezek nem kerültek be a végső vágásba.

Amellett, hogy a Disney+ sorozatán dolgozik a rendező, Cretton a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája folytatásán is dolgozik (és korábban beszéltek még egy spinoff-sorozatról is a Tíz Gyűrű csoporttal a középpontjában). Guest sem újoncnak számít, hiszen korábban a Sólyomszem című sorozaton dolgozik már a Marvel Studios stábjával.

Total
1
Shares
Previous Article
Fekete telefon

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Fekete telefon premier előtti vetítésére

Next Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárjának, Chris Hemsworth kijelentése miatt aggódhatnak a rajongók

Related Posts