Álom doktor

Megérkezett a Ragyogás folytatásának, az Álom Doktornak az első előzetese

Idén két Stephen King regényadaptációra is jegyet válthatunk a mozik kasszái előtt, ugyanis az AZ: Második fejezet után érkezik a Ragyogás folytatása is.

Idén két Stephen King regényadaptációra is jegyet válthatunk a mozik kasszái előtt, ugyanis az AZ: Második fejezet után érkezik a Ragyogás folytatása is.

Úgy tűnik, hogy idén két rendkívül ígéretes Stephen King regényadaptációt is bemutatnak a mozikban – az AZ: Második fejezet miatt egy percig sem aggódtunk – hiszen este folyamán a Warner Bros. stúdió bemutatta az első ízelítőt a Stanley Kubrick filmrendező Ragyogás című klasszikus folytatásához, az Álom doktorhoz.

Az Álom doktor 40 évvel a Ragyogás után folytatja Danny Torrance történetét, miután a fiú bámulatos módon átvészelte a Panoráma Szállót. Danny sokáig nem tudta feldolgozni a történteket, később alkoholistává vált, majd miután kigyógyult szenvedélybetegségéből, ápolóként helyezkedett el egy intézetben. Innen is kapta az „álom doktor” becenevet, hiszen különleges képességét arra használta az intézetben, hogy haldoklók fájdalmain segített. Egy nap azonban találkozik egy hozzá hasonló képességekkel bíró fiatal lánnyal, aki rövidesen a segítségére szorul…

Az Álom doktor főszerepében Ewan McGregor-t (T2 Trainspotting) látjuk, míg ellenfele szerepében Rebecca Fergusson-t (Mission: Impossible – Utóhatás), aki az Igaz Kötés szekta Rose nevű vezetőjét alakítja, miközben Kyliegh Curran leendő ifjú színésztehetség Abrát, aki Torrancehez hasonlóan ő is egy „ragyogással” megáldott szereplő, de rajtuk kívül még Carl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Alex Essoe és Cliff Curtis is szerepelni fog az adaptációban. Ha pedig egy ilyen szereplőgárda után kétségeink merültek volna fel a film sikerével kapcsolatban, akkor a filmet az a Mike Flanagan írta-rendezte, akinek A Hill-ház kísértetei című horrorsorozatot köszönhetjük.

Az Álom doktor október 30-án debütál a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

[E3 2019] Nem szabdalhatunk kedvünk szerint az új Star Warsban

Next Article
Hang nélkül

A Hang nélkül 2. részében többet megtudunk majd a szörnyek eredetéről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!