Rogue

Megan Fox egy gyilkos oroszlánnal kerül összetűzésbe a Rogue első előzetesében

Megan Fox katonának állt legújabb filmjében.

A színésznő karrierje talán a Transformers-filmekkel indult be, és milyen ironikus, egy rövid időre éppen ez pecsételte meg karrierjét és magánéletét. Fox skizofréniás rohamokkal szenvedett sokáig, lefogyott és pszichés betegségben szenvedett. Kétségtelen, hogy ebben közrejátszott az is, hogy Michael Bay és a Transformers-filmek szexszimbóluma lett. Legutóbb a Tininindzsa teknőcök: Elő az árnyékban filmben kapott szerepet, majd azt követően ismét háttérbe vonult, s nem sokat szerepelt a kamera előtt.

Most azonban ismét fegyvert ragadott. Néhány napja a Lionsgate stúdió bemutatta a Rogue első előzetesét, amiben a főszereplő katonát Megan Fox alakítja, aki még egy megvadult oroszlánnal is hadakozik egy keveset, miközben kegyetlen emberrablókat kényszerít földre. Egy Smantha O’Hara nevezetű zsoldost játszik a filmben, aki csapatával Afrikába utazik egy küldetés miatt, hogy kimenekítsék a túszokat, akiket emberrablók egy kegyetlen csoportja tart fogságban. Miközben azonban az emberrablók elől bujkál, szembe találja magát egy megvadult, éhes oroszlánnal.

A filmet írta és rendezte M.J. Bassett (Solomon Kane, Da Vinci démonai, Ash vs. Evil Dead), aki lányával közösen írta a forgatókönyvet. Bassett úgy fogalmazott, hogy soha nem hitte, hogy a stúdió valaha meg tudná győzni a Foxot egy ilyen kis költségvetésű film főszerepéről, de kellemeset csalódott, amikor igent mondott a szerepre. A filmet augusztus 28-án fogják bemutatni egyenesen digitális formában.

Total
26
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték tervein még repülő óriás hangyák is szerepeltek a végső csatában

Next Article
Marvel Kapitány 2.

Brie Larson a Marvel Kapitány mellett nagyon szívesen lenne Samus Aran hős

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!