x
Filmek

Hivatalosan is készül A feláldozhatók 4., a női főszerepben Megan Fox

Zöld utat kapott A feláldozhatók 4. része.

Hivatalosan is készül A feláldozhatók 4., a női főszerepben Megan Fox
  • Publishedaugusztus 30, 2021

Egy ideje már pletykálták, hogy összejön A feláldozhatók franchise negyedik része, de hivatalos megerősítést mindeddig nem kaptunk. Úgy tűnik azonban, hogy elhárult minden akadály, jöhet a szupersztárokból összeszedett csapat következő vad menete. Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren és Randy Couture mellett ezúttal is lesznek zöldfülűek, miközben egy női főszereplőt is kapnak Megan Fox alakításában.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Lionsgate jól halad a fejlesztéssel, s hivatalosan is berendelte A feláldozhatók 4. részét. Míg az első három filmben Stallone játszotta a főszereplőt (a megannyi társával együtt természetesen), addig „állítólag” a folytatásban a stafétabotot Statham kapja, a női főszereplőt pedig Fox játssza majd. Fox mellett újonc lesz Curtis Jackson rapper, vagyis 50 Cent. Ez minden, amit eddig tudni lehet az új karakterekről.

A kaszkadőrből lett rendező, Scott Waugh (Need for Speed) dirigálja majd a projektet, a forgatókönyvön pedig Spenser Cohen, Max Adams és John Joseph Connoly dolgozik. Nemcsak a rajongók, de a Lionsgate Motion Pictures Group elnöke, Jason Constantine is nagyon izgatott a projekt miatt.

Nagyon jó móka összehozni ezeket a sztárokat korlátok nélkül erre a filmre. Az új film emeli a tétet, és az eddigi legnagyobb, legdurvább kaland lesz.

Jason Constantine

A Millennium elnöke azzal egészítette még ki, hogy a popcorn-szórakozás garantált lesz. Ha kritikusok szemszögéből nézzük, akkor egyik film sem volt feláldozható, ugyanakkor a régi vágású akciófilmeket kedvelőknek kötelező volt mindegyik darab, így most valószínűleg örömmel hallják, hogy negyedik alkalommal is visszatérnek a legnagyobb akciósztárok.

A forgatást októberre időzítették, egyelőre cím és bemutatói dátum nélkül szerepel a negyedik rész a listán.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.