Főoldal Filmek Minden szempár a dögös Megan Foxra mered A feláldozhatók 4. forgatásán, de Sylvester Stallone és Jason Statham is bejelentkezett
Filmek

Minden szempár a dögös Megan Foxra mered A feláldozhatók 4. forgatásán, de Sylvester Stallone és Jason Statham is bejelentkezett

Megérkeztek az első forgatási képek A feláldozhatók 4. részéről.

658
A feláldozhatók

Alig néhány hete hogy kiderült, hogy készül A feláldozhatók franchise negyedik része, a női főszereplőt alakító Megan Fox már lőtt is egy képet dögös szerelésében. Később a korábbi részek két főszereplője, Sylvester Stallone és Jason Statham is bejelentkezett, de mindenki Foxra lett figyelmes. Mutatjuk, hogy miért volt annyira meggyőző.

Sokáig nem volt biztos, hogy elkészül az új film, ám nyár végén a Lionsgate megerősítette, hogy az igazi akciósztárok, a már említett Sylvester Stallone és Jason Statham mellett visszatér Dolph Lundgren és Randy Couture, de az ismerős arcok mellett sok új karakter is feltűnik majd. Az egyik új szereplőt Megan Fox játssza majd, aki Instagramon osztotta meg az első képet karaktere jelmezéről. Azt továbbra sem tudni, hogy Fox kit játszik majd a filmben.

Megan Fox on the Set of Expendables 4 Full Size 2.jpg?q=50&fit=crop&w=740&h=841&dpr=1
Megan Fox on the Set of Expendables 4 Full Size.jpg?q=50&fit=crop&w=740&h=1292&dpr=1

Nem telt bele sok időbe, Fox után Stallone és Statham egy kulisszák mögötti közös fotóval tért vissza. Sőt, rögtön két képpel tettel mindezt. Míg az első képen taktikai szerelésben pózolnak a kamerának, addig a második képet nem tudjuk hova tenni. Akár egy kiragadott kép is lehet a filmből, vagy egy éjszakai kiruccanás két forgatási nap között.

A kaszkadőrből lett rendező, Scott Waugh (Need for Speed) dirigálja majd a projektet, a forgatókönyvön pedig Spenser Cohen, Max Adams és John Joseph Connoly dolgozik. Nemcsak a rajongók, de a Lionsgate Motion Pictures Group elnöke, Jason Constantine is nagyon izgatott a projekt miatt. Véleménye szerint jó móka összehozni ezeket a sztárokat korlátok nélkül erre a filmre. Az új film emeli a tétet, és az eddigi legnagyobb, legdurvább kaland lesz.

A Millennium elnöke azzal egészítette még ki, hogy a popcorn-szórakozás garantált lesz. Ha kritikusok szemszögéből nézzük, akkor egyik film sem volt feláldozható, ugyanakkor a régi vágású akciófilmeket kedvelőknek kötelező volt mindegyik darab, így most valószínűleg örömmel hallják, hogy negyedik alkalommal is visszatérnek a legnagyobb akciósztárok.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A méhész
Filmkritikák

A méhész kritika

A méhész elvárások nélkül még szórakoztató is lehet, de a végére rendesen...

A méhész
Előzetesek

A méhész előzetesében Jason Statham bosszúhadjáratra indul

Magyar szinkronnal is elérhető Jason Statham következő akciófilmje, A méhész.