x
Close


Közelgő események

Filmek

Még több Autobot mutatkozott be a Transformers: The Last Knight részből

Egy közelibb képet kaptunk a Vespa oldtimerbe költözött Sqweeks-ről, aki az Autobot-ok seregét fogja erősíteni az ötödik filmben.

Még több Autobot mutatkozott be a Transformers: The Last Knight részből
  • Publishedaugusztus 8, 2016

Egy közelibb képet kaptunk a Vespa oldtimerbe költözött Sqweeks-ről, aki az Autobot-ok seregét fogja erősíteni az ötödik filmben.

Júniusban érkeztek az első képek, melyek egy eddig ismeretlen új transformert mutattak be. Nem sokkal később Michael Bay már lőtt is képet Isabela Moner-ről, valamint a kis harcosról. Mint utóbbiról kiderült, az Autobot-okkal fog ringbe szállni. Hétvégén újabb hírt kaptunk, ezúttal már a transformer nevét is elárulták a rajongóknak. Sqweeks lett a nyerő név, holott sokáig Squeeks-et lehetett hallani az interneten. A leírásban azt is megtalálhatjuk, hogy az ember legjobb barátja.

A most bemutatott képek a hivatalos Transformers közösségi hálózatokon, Facebook-on és Twitter-en jelentek meg. A legújabb képeken a már említett Sqweeks, Drift, Crosshairt és Hot Rod látható. Korábban már kaptunk képet Bumblebee új Camaro-járól, de megerősítették, hogy Megatron és Barikád is szerepelni fog az új részben.

A The Last Knight középpontjában Optimus Fővezér lesz, aki a Kozmoszban keresi majd a válaszokat a kérdésekre, remélve, hogy választ kap a Készítőktől: mi célból, és mi céllal építették meg őket. Garantált, hogy több szálon fog futni a cselekmény, mert míg Optimus az űrben kutat, addig a Földön Cade Yeager (Mark Wahlberg) az új idegenekre fog fókuszálni, amiben Lennox (Josh Duhamel) és Epps (Tyrese Gibson) besegít majd – az ők visszatérésüket már hivatalosan is megerősítették. Isabela Moner fogja alakítani ezúttal a női főszereplőt, de kilétéről nem közöltek még semmi kézen foghatót.

De ha ez nem lenne elég, nem érnéd be ennyi képpel, akkor ajánljuk az alábbi videót a forgatósról, amit 360 fokban nyújt betekintést a forgatásba. Az egered segítségével könnyedén közbenézhetsz a helyszínen.

A filmet 2017. június 23-án nézhetjük majd meg a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.