x
Filmek

Barikád visszatérése, és a hét Transformers 5 hírei együtt

Michael Bay rendező a héten több képet is mutatott a jelenleg is Kubában tartózkodó TF5 stábjáról, az autókról, és miegymásról.

Barikád visszatérése, és a hét Transformers 5 hírei együtt
  • Publishedjúnius 11, 2016

Michael Bay rendező a héten több képet is mutatott a jelenleg is Kubában tartózkodó TF5 stábjáról, az autókról, és miegymásról.

Eddig nagyon úgy fest, hogy apait-anyait beleadnak a Transformers 5: The Last Knight filmbe, mert több karaktert is visszahoztak, és látványos újításokkal készülnek a jövőre debütáló ötödik részre. Ne feledjük, hogy az első nagy bejelentés Lennox volt, majd következett Megatron – amikor is a világot becsapták. És a héten egy újabb nagy bejelentés érkezett. Barikád is visszatér! Az első rész vagány rendőrautója – nem csak a 2007-es első filmben, hanem a soron következő két részben is feltűnt, de ott nem játszott kulcsszerepet Mondhatjuk az is, hogy észre sem

vettük, hogy filmes szerepet kapott Barricade- , aki csak úgy lökte az eBayes Sam Witwicky (Shia LaBeouf) azonosítót – ezzel azonosította be a szemüveget, ami az Örök sziklához vezethette volna az Álcákat.

Büntetünk, és leigázunk…

A híres jelmondat, amit a zsaru Álca oldalán olvashattunk.  Időközben feltűnt még egy Álca, ami inkább hasonlít Az üvegtigris kisbuszára, de ettől még lehet, hogy nagyon kemény. Az Álcák híresek arról, hogy ócskavasakba rejtőzködnek, de mikor átalakulnak, akkor félelmetes erővel kell szembenéznünk.

transformersHUN-banner

Ha az előbb az ócskavast említettük, akkor erre mit mondjuk? Ez már inkább hajaz egy bitang erős Álcára!

A hivatalos és nem hivatalos képek mellett videós anyag is felkerült az internetre a Transformers 5: The Last Knight kapcsán. Az egyik videón éppen a nagy kedvenc, Bumblebee, azaz Űrdongó gurul el előttünk, a másikon pedig az Álcák vonulnak „libasorban, hogy ne lehessen látni, hányan vannak…” Űrdongó verdája nem csak képen, de videón is gyönyörű, istenem, de szép az a kocsi!

Mark Wahlberg nem régen ünnepelte szülinapját, ezúttal is kívánunk Boldog szülinapot! Lehet úgy volt vele, hogy neki mindent szabad, mert tolja a posztokban az infókat és fényképeket a filmről. Isten tartsa meg jószokását, mert ha mástól nem is, tőle garantáltan heti lebontásban kapjuk a jobbnál jobb forgatási híreket.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.